Grupa  Incognito, sinonim za acid jazz scenu, dobitnik je nagrade za najbolji britanski soul bend u 2013. godini. Ovo priznanje dodeljuje ugledni muzički magazin The Soul Survivors, na osnovu glasova čitalaca. Od 2006. nagrade se dodeljuju u 13 kategorija, među kojima su: najbolja grupa ili izvođač, najbolji album, najbolji soul klub, najbolji soul izdavač. Grupu Incognito beogradska publika moći će da vidi uživo na koncertu  u Domu sindikata 19. oktobra, u organizaciji “My Way” koncertne agencije.  

 

Ulaznice su u prodaji na blagajni Doma sindikata i svim Eventim prodajnim mestima, po cenama 1900 i 2300 dinara.

 

Na koncertu u Domu sindikata ovaj britanski sastav promovisaće album “Surreal”, objavljen prošle godine, za koji osnivač benda, Blui Monik, kaže da izražava osećanja i stavove na jedan veoma intiman način. Većinu pesama na albumu izvodi trenutni sastav koji nastupa na turnejama. Incognito su tokom 32 godine svog postojanja objavili 15 studijskih albuma, 2 albuma sa nastupima uživo, 5 kompilacija, isto toliko remiksa i 46 singlova, među kojima su se izdvojili veliki hitovi: “Don't You Worry 'bout a Thing", "Always There", “Still a Friend Of Mine”, “Positivity” i mnogi drugi.


Ovo je bend koji ima izvanrednu interakciju sa publikom, a u Beograd dolaze sa jedanaestočlanim bendom koji uključuje i pevačicu Kejti Hektor, poznatu po odličnom soul glasu koja je pri tom i mentor Emeli Sande, i Vanesu Hejns, pevačicu koja je tokom svoje bogate karijere sarađivala sa Chakom Kan, Van Morisonom, Anastasijom i Bilijem Oušenom.

<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..