Drugstore otvara baštu ove subote 27.05.2023. za nastupe umetnika Tripeo, Rusmir Cosmic G, i Stellarcompanion.
Beogradski klub Drugstore i ove godine otvara vrata bašte krajem maja pa ćemo tako ove subote imati pravu prolečnu žurku sa šarenom selekcijom domaćih didžejeva i gostom iz Holandije. Karte ćete moći da kupite na ulazu u baštu Drugstore-a. Tripeo Boiler Room - Tripeo dolazi iz Holandije ali je poreklom iz Srbije i ovo će biti njegov prvi nastup u domovini. Sa sobom donosi minimal techno i atmosferu nadaleko čuvenog parti serijala Planet Rose.

Ovog petka po prvi put u Barutani nastupiće jedan od trenutno najatraktivnijih svetskih house producenata i DJ-eva, poreklom iz Južne Afrike, Themba. Jedinstveni zvuk ovog globalnog house ambasadora proizilazi iz njegovog afričkog porekla, stvarajući prepoznatljiv pristup elektronskoj muzici. Njegovog debi albuma "Modern Africa Part 1 - Ekhaya" koji je izdao za Armada Music-u je sadržao odabrane vokaliste iz Južne Afrike, kao i remikse Black Coffee-ja, Damiana Lazarusa, The Martinez Brothersa, Dense & Pike, nakon kojeg je usledio i "Modern Africa Part 2".

Kultna Barutana na Kalemegdanu, popularno okupljalište ljubitelja elektronskog i alternativnog zvuka, otvara večeras svoju desetu sezonu. Početak nove klupske sezone zakazan je za vikend, kada u Beograd stiže legenda progressive scene – Hernan Cattaneo koji će dve večeri zaredom zabavljati beogradsku publiku, uz specijalne goste. Večeras će pored Cattanea nastupiti Danny Howells i Graziano Raffa, dok će se sutra zajedno sa njim za DJ pultom naći Petar Dundov i Nick Varon. Kult Hernana Cattanea muzičara egzistira širom sveta, a njegovi obožavaoci ga zovu El Maestro.

Andergraund dens muzika dramatično se promenila otkako su Pearson Sound, Ben UFO i Pangaea pokrenuli Hessle Audio. Karijera Davida Kenedija rezultat je neverovatnog fokusa te se čini da još uvek nije napravio lošu odluku, pažljivo birajući izdanja koja predstavlja publici. Pearson Sound je medju najtraženijim DJ-evima više od jedne decenije i nastup na Apgrade-u je retka prilika da ga ove sezone čujemo van festivalskog okruženja.  Osnivaču izdavačke kuće koja godinama važi za najvažniju britansku etiketu u Barutani se pridružuje Nick León. Pored DJ kalendara koji liči na svetsku turneju koja nema kraja, Nick je potpisan na albumima umetnika kao što su Rosalia i Isabella Lovestory i nezvanični je ambasador novog, hibridnog zvuka koji dolazi sa Floride.

RØDHÅD je ponovo gost je Beograda. U petak, 7.aprila  ovaj poznati  nemački tehno viking, nastupa u Velikoj sobi kluba Drugstore. RØDHÅD se u beogradski klub vraća ovog petka, nakon što je zbog bolesti odložio žurku prošlog novembra. Svako ko je kartu za novembarski parti zadržao, moći će sa njom da uđe i ovog petka u klub. Ukoliko nemate karte, možete da ih nabavite na blagajnama i sajtu tickets.rs za 1100 RSD. A za sve vlasnike Raiffeisen Club kartice, koji na ulazu budu uzimali kartu obezbešen je popust od 50%.

Nakon gostovanja u kultnim klubovima na Ibizi, londonskom Printworksu i Fabriku, Dekmantel festivalu, žurkama na plažama i džunglama Tuluma u Meksiku, kao i vrhunskih setova tokom prethodnih godina na Love Festu, William Djoko će po prvi put u beogradskom klubu Kult prirediti noć za pamćenje u petak 31. marta. William Djoko je za samo nekoliko nastupa pred našom publikom zadobio veliki broj iskrenih pratilaca i obožavatelja njegovog zvuka. Muzički gledano, klaberi nikada nisu sasvim sigurni šta mogu da očekuju na njegovom nastupu, ali ono što je sigurno je da je svaki nastup veoma zabavan.

<<  Maj 2023  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
    

Putopisi, Intervjui..