U subotu 28. januara ukrcajte se na jedanaestočasovno intergalaktičko muzičko putovanje! U goste nam dolazi po prvi put predobri i dugoočekivani velški DJ - Harrison BDP koji će premijerno nastupati u extended setu! Harison BDP, je dobitnik nagrade za najprodornijeg producenta izglasanog u 2018. godine, za Best of British Avards. Uz njega za pultom su Cosmic G i Tijamara! Odvežite se - polećemo! Ulaznice su dostupne u prodaji na svim GigsTix biletarnicama.

Konačno i sa velikim uzbuđenjem vam najavljujemo drugi po redu Retrospektakl. Pored proslave dvadesetpet godina karijere Marka Nastića, ovo izdanje će simbolično biti održano na petu godišnjicu od prvog- u subotu 22.aprila 2023. godine. U ovaj projekat ulažemo mnogo energije i spremamo se da napravimo presedan u regionalnoj produkciji tehno događaja. Zbog toga bismo voleli da svi vi koji ste sa nama podelili fantastičnu energiju i nezaboravne trenutke na prvom izdanju Retrospektakla 2018. godine - sačuvate taj datum u svom kalendaru i zajedno sa nama učestvujete u još jednom pomeranju granica domaće tehno scene!

Popularni berlinski tehno dvojac FJAAK predvode večerašnji program novog Apgrade izdanja u Hangaru (Stage 3), a nakon nastupa za pamćenje na Apgrade festivalima 2018. i 2019. godine, svojim fanovima na Instagramu poručili su da jedva čekaju da se ponovo vrate u Beograd! Irski producent i DJ Cromby i predstavnici beogradskog klabinga – Aleksandar Ivković i Mateja Rusmir pridružuju se Apgrade lajnapu. Ulaznice po ceni od 1290 dinara dostupne su na cooltix.rs, kao i na blagajnama Gigstix.com i Tickets.rs do 20 časova, nakon čega se po nešto višoj ceni mogu kupiti isključivo na blagajni na ulazu.

Beogradski klabing par godina unazad otišao je u mainstream, scena je prenatrpana velikim događajima koji su „pojeli“ ono najlepše, pravi intimni klabing, kvalitetan zvuk, dobru ekipu. Jedna ekipa pravih klaber odlučila se da otvori klub po ugledu na one, koji su ranije bili pečat domaćeg klabinga i davali jak andergraund puls Beogradu. Vizuelno kada uđete u Kult osećate se kao da ste ušli u vremensku kapsulu koja stare klabere vraća u ona najbolja vremena zimskih klupskih sezona, a nove klabere katapultira u nešto potpuno novo i još uvek neproživljeno u Beogradu.

Nakon duže pauze Marko Nastić i njegov Easy Tiger preuzimaju half u petak, 09. decembra! Ovog puta, pored Nastića, u Halfu će se publici po prvi put predstaviti Tolo, koji dolazi iz Barselone, a pored njih, kao redovna postavka tu su mladi i talentovani producent iz Novog Sada, Boško Baloš kao i Vladimir Dragaš. Vrata kluba se otvaraju u 23h, zatvaraju u 10h, a cena ulaznice je 1.000rsd. I kao malo zagrevanje pred ovo 11očasovno muzičko putovanje, u nastavku poslušajte Markov najsvežiji mix sa njegovog allnighter-a, Полако Тигре!

Prag će uskoro biti svedok sledećeg nivoa Harder Stiles iskustva. U petak, 11. novembra 2022, održaće se prvi Hardmission festival sa postavom i neverovatnom predstavom koju će vam pružiti svetski poznat United Music, osnivač Transmission Festivala. Hardmission ekipa obećava da je pripremljen apsolutno spektakularan šou. Tema prvog izdanja biće Proročanstvo. Ova priča će se deešavati tokom cele noći uz nastupe svakog pojedinačnog umetnika. Njihov cilj je da otključaju sveti pečat, koji će vas odvesti u potpuno novi svet.

<<  Februar 2023  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
  
     

Putopisi, Intervjui..