U petak, 1. decembra, ekskluzivno u klubu Kult, beogradska publika imaće priliku da čuje jedinstvenog Rex The Doga, britanskog muzičara i vizuelnog umetnika. Te večeri podršku će mu pružiti talentovani Cosmic G i SMT#nG. Rex The Dog će kao i uvek, svoj jedinstveni zvuk predstaviti koristeći analognu elektroniku i modularni sintisajzer, predstavljajući čitavu paletu instrumenata koji su obišli čitav svet – od Panorama Bara u Berlinu, preko Nitsa u Barseloni, do Good Rooma u Bruklinu.

U petak 24.11. klub Kult predstavlja Supermarket showcase u saradnji sa istoimenim renomiranim klubom iz Ciriha, koji obeležava četvrt veka postojanja na odabranim evropskim lokacijama. Za DJ pultom će briljirati talentovani producent i DJ Priku, jedna od ključnih figura jugoistočne evropske elektronske scene. Uz njega će nastupiti i rezident Supermarket kluba, Ragan, dok će domaćin večeri biti Nemax. Ograničen kontingent ulaznica je u prodaji po ceni od 1500 dinara, putem Resident Advisor platforme.

Ove subote imamo retku priliku da ugostimo jednog od najrespektabilnijih Dj-eva cutting-edge tehna u intimnoj atmosferi kluba Karmakoma. Objekt je umetničko ime koje koristi TJ Hertz, jedan od omiljenih di-džejeva i producenata u svetu elektronske muzike. Njegovi singlovi i albumi redovno se nalaze na vrhu godišnjih lista najrelevantnije muzičke kritike - dubinom i tehničkom preciznošću zadovoljavaju najposvećenije fanove, dok njihova dinamična, uzbudljiva strana pronalazi put do peak-time trenutaka na ključnim festivalima kao što su Unsound, Atonal, Dekmantel i Primavera.

Svetski poznati producent iz Hrvatske DJ Ogi, čovek koji je na sceni preko 25 godina, Riječka Tehno sila i osnivač lokalne scene, ponovo se vraća u Srbiju 25. novembra. Kralj vinila i veteran Tehno scene koji i dalje aktivno praši širom planete svojim energičnim nastupom, dok njegove produkcije redovno nalaze mesto u setovima ključnih disk džоkeja ponovo donosi u Srbiju svoj autenticni udarajuci i tvrdi Tehno zvuk kroz  sopstveno putovanje Tehno energijom. Ovoga puta imate priliku da ga čujete u klubu K9 Station u Novom Sadu, na Edit:Tehno Re:Launch žurci.

Nakon izuzetno uspešnog Easy Tiger Weekendera ovog septembra, kada smo imali priliku da slušamo preko 18 DJ-eva, ove subote, 18. novembra, Easy Tiger donosi svoj specijal ПОЛАКО ТИГРЕ na kultni 20/44! Iako je publika navikla da na ET žurkama uglavnom uživa u muzici inostranih DJ-eva koje u Beogradu nema prilike toliko često da čuje kao i mladih talenata iz Srbije koji su fokusirani na house/minimal/techno zvuk, jedna od svima omiljenih, a retkih večeri je all-nighter Marka Nastića, koji stoji iza brenda Easy Tiger.

Zvuk najboljih žurki na Ibici stiže u beogradski klub Kult ovog petka, dok je subota u znaku melodic techna! Ovog petka, 17. novembra, beogradski producent i DJ sa internacionalnom karijerom Mene donosi zvuk Ibice u Kult, a njemu se za DJ pultom pridružuju Peter Portman i Bullet. Mene-ova karijera i popularnost su u usponu, a već sada ima rezidenture u tri kluba na Ibici – Pacha Destino, Lio i Eden, dok redovnu podršku dobija od strane najvećih imena svetske scene, Jamie Jones-a, Loco Dice-a, Marca Carole, The Martinez Brothersa, Michael Bibija, Joseph Capriatija. Pokrenuo je i lejbl TOZLA, svoju platformu za tech house, hip-house, hip-hop i techno sa mračnim groove-om.

<<  Novembar 2023  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
  
   

Putopisi, Intervjui..