U petak, 24. juna 2022. u 20:00 // Dom omladine Beograda, Plato Milana Mladenovića. U prvom terminu desete sezone Koncerata na Zidiću, 24. juna od 20:00 publici na Platou Milana Mladenovića premijerno će se predstaviti bend 3 A.M. (Tri sata iza ponoći). U pitanju je muzička grupa ljudi čije se iskustvo proteže do početka devedesetih godina prošlog veka. Vinovnici su brojnih previranja i smena generacija, stilova koji su se nazivali hard korom, ali su ostali dosledni glavnim odlikama ovog pravca: beskompromisno rokanje i sirova poezija zaodenuta asfaltom.

Početak jula u Barutani rezervisan je za Easy Tiger x Blender Party čiji je domaćin Marko Nastić, a specijalni gost legendarni Parižanin Dyed Soundorom, iz čuvenog trija Apollonia. Njima će se za DJ pultom pridružiti Vladimir Dragaš i Kid Kimi. Bilo da se pušta muziku sa svojim prijateljima iz Apollonie ili kao solo izvođač, Dyed Soundorom održava visok nivo profesionalizma, birajući muziku koja će zadovoljiti telo, um i dušu, muziku koja je izgrađena na neodoljivim ritmovima. Jedan je od lidera savremene francuske house scene i vrlo cenjeni muzički selektor kako među fanovima, tako i među kolegama iz muzičke industrije. Ulaznice su u prodaji putem Cooltix onlajn platforme, i na prodajnim mestima Gigs Tixa i Ticket Visiona, po ceni od 990 za regularne i 1490 za VIP.

Dođite da proslavimo svetski dan muzike sa francuskim di-džejem i pevačem Šarl Batistom ispred novih prostorija Francuskog instituta, 22. juna u 18.00 !! Šarl Batist poznat je po svom prvom albumu “Nepojmljiva osećanja” i adaptaciji na francuskom pesme “Get Lucky” grupe Daft PunK. Šarl Batist uklapa i miksuje različite muzičke stilove: sopstvene autorske pesme, francusku muziku iz 80-ih i 90-ih godina i francuski DJ Sets pop.Dendi hrabar energičan, francuski umetnik Šarl Batist biće gost u Srbiji za elektro-pop žurke, koja će se održati u 3 najveća grada:

Leto hvata zamah, temperature su sve više. Tražite najboji način da se rashladite i pripremite za letnje festivale? Pozivamo vas na ludu letnju žurku gde su najlepši zvuci i još lepši zalasci sunca. Ada Mall u saradnji sa Heinekenom vas poziva na Ada Sunset Party powered by Heineken. Mesto susreta biće terasa na trećem spratu, 19. juna od 17 do 22 časa. Žurka je humanitarnog karaktera, a ulaz na party je poslata poruka na 3030. Za DJ pultom vas očekuju DJ Nikola Vemić i DJ Luton, a za osveženje pobrinuće se Haineken.

Ove nedelje na programu Barutane su nastupi londonskog producenta i DJ-a Mella Dee-ja i house i disco muzičara – Demuje i gostovanje predstavnika pariske andergraund scene – Traumera. U petak 17. juna techno i house producent iz Velike Britanije – Mella Dee nastupiće po prvi put u Beogradu, zajedno sa austrijskim producentom moderne elektronske muzike – Demujom, a uz domaću podršku Runy-ja i Ive Arifaj. Mella Dee je poznat po svom klupskom hitu „Techno Disco Tool“ iz 2017. godine, dok njegovu veliku kreativnost pokazuju i najnovija izdanja kao što su „Love It Or Not“ i „Whistle Posse Spangled In The Corner“ kojima dominiraju euforični vokali i klupski vajb. On je Circoloco ljubimac, a njegov Essential Mix i Boiler Room set obezbedili su mu turneje širom sveta.

Ovog vikenda, jedna od najpopularnijih bina na Kalemegdanu okuplja najpoznatija imena elektronske muzike i otvara novu klupsku sezonu. Vikend otvaranja Barutane počinje u petak 13. maja, kada će biti održana prva Gather Together žurka – uz ekskluzivni back2back set muzičara i visoko cenjenog andergraund DJ-a Jimija Julesa i miljenika regionalne publike Kristijana Molnara. Jimi Jules je krajem prošle godine, neposredno pred prvo gostovanje u Beogradu, objavio hit singl „My City’s on fire“ koji je „zapalio“ klupske podijume i top liste, a krajem marta meseca izašao je i album „+“.

<<  Jun 2022  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
  
   

Putopisi, Intervjui..