Leila Records and Books (Kralja Petra 41) Vas poziva na nastup ZORAVERA LIVE @ LEILA u subotu, 28.juna u 20h. Ulaz je slobodan. Beogradski sastav ZORAVERA čine Nataša Stanković (vokal) i Miloš Vukomanović (gitara). Miloš Vukomanović je muzičar koji je 20 godina živeo u Grčkoj i saradjivao sa tamošnjim muzičarima. Nataša Stanković je učestvovala na brojnim muzičkim projektima u svojstvu tekstopisca, kompozitora i pratećeg vokala.

 

Posle dugogodišnje saradnje sa mnogobrojnim muzičarima ovaj dvojac se sreo i ukrstivši svoje kreativne snage, nakon samo par meseci je realizovao mnoštvo pesama. Muzički žanrovi: Alterativni rock, Indie pop, Art rock.
 
ZORAVERA će predstaviti i izvesti 15 pesama u akustičnoj verziji, među kojima je i novi singl „ Black Powder Gun“. Pesma „Black Powder Gun“ je studijski raelizovana uz veliku podršku etnomuzikologa Predraga Milanovića, a na listi ljudi sa kojima je sarađivao su i Goran Bregović, Vasil Hadžimanov, Viva Vox i drugi. Video je sniman u Los Angeles-u, a režirao ga je Saša Numić koji je diplomirao na AFI-u (American Film Institute). S.Numić je takođe režirao i prethodni video za singl "Break Up Victoria"

<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..