Sirom-zatvorenih-ociju-NY-2013Prestižni koncept dočeka Nove godine sa višegodišnjom tradicijom i ove godine će posetiocima pružiti jedinstven doživljaj u najluđoj noći. 

 

Osmišljen prema uzoru na istoimeni film reditelja Stenlija Kjubrika, ovaj događaj, već osmu godinu za redom, stvoriće atmosferu venecijanskog maskenbala u pretežno rezidencijalnim zdanjima predratne Kraljevine Srbije, što je od početka bio jedan od njegovih zaštitnih znakova. 

 

Koncept „Širom zatvorenih očiju“ biće osvežen sa nekoliko noviteta i posetiocima će pružiti mnogo više nego prethodnih godina.

 

Ovog puta, „Širom zatvorenih očiju“ će povezati dva aristokratska objekta koji su pripadali suprostavljenim dinastijama, sa po dve bine u svakom prostoru na kojima će nastupati po dva glavna izvođača.

 

Pored rezidencije kneza Pavla u Šafarikovoj ulici, „Širom zatvorenih očiju“ odvijaće se i u zgradi kulturno-umetničkog društva Lola u Resavskoj ulici, koja je, takođe, poznata i kao balska dvorana dinastije Obrenović.

 

Za oba događaja biće karakteristična po jedna boja prema dinastijama – bordo i plava, koje će dominirati u oba izdanja.

 

Svi koji odluče da u Novu 2013. godinu uđu pod maskom, imaće priliku da po ceni jedne karte posete dva događaja. Svaki posetilac će odabrati na kom mestu će započeti noć, dok će već sat vremena posle ponoći moći da prelazi iz jednog prostora u drugi.

 

Izbor izvođača koji će nastupiti, originalni koncept i autentični prostori, učiniće „Širom zatvorenih očiju“ i ove godine glavnim događajem u novogodišnjoj noći.

 

Uskoro više informacija o ovom događaju.

<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..