Foto1Bend "Ljute Papricice" iz Beograda je upravo objavio novu pesmu pod naslovom "Susret". Singl je potpuno besplatan za download i moze se preuzeti putem sledeceg linka : http://bit.ly/Susret ili zvanicnog sajta benda. 

 

U toku je snimanje materijala za novi album i bend planira da redovno prezentuje nove pesme publici putem besplatnih izdanja. Pobednici 40. jubilarne Gitarijade u Zajecaru po odluci publike iza sebe imaju album "U ELEMENTU", objavljen od strane PGP-RTS 2008. kao i nedavno objavljeni singl za pesmu "Plava Silueta", koji se moze preuzeti ovde.

 

Sadasnju postavu benda cine : Srdjan Radic (vokal), Ivan Milovic (bubnjevi), Bogdan Radovic (bass gitara), Aleksandar Stojanovic (gitara) i Sava Stojanovic (gitara).

 

" 'Susret' je pesma koja je bas u stilu "Papricica". Rado je sviramo na nastupima i publika uvek pozitivno reaguje.


U pitanju je rock numera sa sving ritmom koji pokrece. Za pesmu smo spremili specijalni animirani video koji prati tekst pesme. Takva prezentacija singlova je trenutno veoma popularna u svetu. Nadamo se da ce se ljudima svideti nasa muzika i da ce nas pratiti na Youtube i Facebook kanalima jer planiramo da uskoro objavimo jos novih pesama i zanimljivih materijala."

 

LINK ZA MP3 DOWNLOAD: http://bit.ly/Susret
Youtube Zvanicni Video: OVDE  
Website: www.ljutepapricice.com

<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..