Becks-u-UicuNa dvodnevnom Ground festivalu, koji su organizovali 031 Republic i Beck’s, u Užicu, na radost mnogih fanova, nastupio je Graeme Reedie, clan poznatog britanskog DJ dvojca Silicone Soul koji je godinama zauzimao vrhove britanskih top lista. 


Tokom prve veceri, u okviru „Lady`s night“-a, atmosferu su zagrejala tri poznata ženska DJ-a Tijana Public P, Ana Nikolic i Witchy, a na sceni su im se pridružile Kristina Lalic i Lea Dobricic, na zadovoljstvo publike koja se prepustila vrhunskim DJ nastupima.

Drugo vece Ground festivala prošlo je u znaku Ivana Pecenicica, Luke Vukovica i Ivana Radojevica. Oni su uz Graeme Reedie-a oduševili, kako mnogobrojnu domacu publiku, tako i strane posetioce koji su uživali u sjajnom i raznovrsnom muzickom programu.

Pored toga što garantuje vrhunsku zabavu, Beck’s vec godinama oduševljava domacu publiku svetski priznatim imenima. Tokom proteklih godina, brojni ljubitelji vrhunskog zvuka uživali su u muzici najvecih svetskih muzickih zvezda kao što su Sven Väth, Massive Attack, Laurent Garnier, Tiga. Iz godine u godinu, uzbudenje, autenticnost, bunt protiv dosade svakodnevice i vrhunska zabava, postali su drugo ime Beck’s-a!

Organizacija 031 Republic nastala je sa idejom održavanja i unapredenja muzicke i klupske scene grada Užica i okoline. Cine je mladi ljudi koje povezuje zajednicka vizija postavljanja Užica na mapu velikih muzickih dešavanja u citavom regionu, programom koji ce po svojoj originalnosti i svežini, moci da parira savremenim muzickim tendencijama.

<<  Maj 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
  
  

Putopisi, Intervjui..