EVE-Live-2-smallKao u nekoj drami i filmu, kolega DJ Shorty P jucer zaustavlja avion na pisti koji je krenuo iz Skopja za Zagreb bez EVE kako bi mogla uopce stici na svoj nastup u sklopu Fresh Island Festivala. Pa cak i prolom oblaka koji se nadvio nad plažom Zrce nije zaustavio da drugi dan festivala prode u još vecoj euforiji.



Prelijepa EVE u pratnji svog decka, britanskog playboya Maximilliona Cooper-a oduševljena klubom i pozornicom izlazi u ritmu svog najveceg hita "Who's that girl" te u samom startu baca publiku u trans. Vrhunac nastupa biva na zadnjoj pjesmi "Tambourine" kada na binu poziva publiku te joj se u sekundi na pozornici u plesnom ritmu pridružuje 50ak fanova. Vlasnik svjetske utrke "Gambol 3000", Maximillion Cooper izrazio je želju dovesti utrku slijedece godine na Fresh Island Festival.

Usporedo sa nastupom EVE, u klubu Aquarius na New Yorker Dance areni nastupili su legende domace scene, grupa VIP i Struka te odlican švicarski duo Newef i Dj Costa, britanska DJ legenda Spin Doctor, Dj K'Pow i dr. Algida After Beach party-iji u klubovima Aquarius
i Papaya rasplesali su plažu Zrce kao rijetko kad dosad. Svoju Fresh Island zabavu potražili su i Mate Jankovic i Hrvoje Salkovic.

Zvijezda zadnjeg dana festivala je americki DJ Statik Selektah.
Fotografije za slobodnu upotrebu uz potpis fotografa Goran Perišin.
Cijenili bi ako bi ovu svježu festivalsku vijest objavili u Vašem mediju.

<<  Maj 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
  
  

Putopisi, Intervjui..