Becksperience-u-Apatinu

Osmi po redu, letnji festival “Cyclone on the beach”  koji je sinoc održan u Apatinu, uz podršku Beck’sperience-a, ugostio je poznati britanski DJ dvojac Silicone Soul (Craig Morrison i Graeme Reedie) na oduševljenje mnogobrojne domace publike ali i posetilaca iz Hrvatske, Madarske i regiona.

Turneju po Srbiji ovaj DJ dvojac zapoceo je u Apatinu, sjajnim nastupom na pešcanoj plaži na Dunavu, gde su predstavili svoju najsvežiju produkciju ali i hitove poput: Right On 4, Tha Darkness, Nosferatu, The Answer, Seven Day Weekend i dr. Na sceni pod vedrim nebom su im se pridružili Sevdah Baby, Vladimir Acic, Fakir i Ivan Pešuta, a više hiljada fanova je uživalo u kvalitetnoj muzici i vrhunskoj zabavi.
Vece odlicne elektronske muzike i sjajne energije trajalo je do ranih jutarnjih casova, a Silicone Soul je još jednom pokazao fanovima zašto je jedan od najtraženijih izvodaca koji se godinama nalazio u vrhu britanskih top lista.

Festival „Cyclone on the beach“ održava se osmi put za redom, a dve godine pod pokroviteljstvom Beck’sperience-a. Jedan je od najznacajnijih letnjih festivala u Srbiji i okolnim zemljama koji odlicnim muzickim programom i vrelom letnjom atmosferom svake godine okupi nekoliko hiljada fanova iz Beograda, Novog Sada, Sombora, Subotice ali i iz Hrvatske, Madarske i regiona.

Pored toga što uvek prepoznaje dobru energiju, jak „beat“ i najbolju zabavu, Beck’sperience vec godinama oduševljava domacu publiku svetski priznatim imenima. Tokom proteklih godina, brojni ljubitelji vrhunskog zvuka uživali su u muzici najvecih svetskih muzickih zvezda kao što su Sven Väth, Massive Attack, Laurent Garnier, Tiga. Nastup The Chemical Brothers zapamcen je kao jedan od najvecih muzickih dogadaja u proteklih nekoliko godina, dok su fantasticni nastupi Eric-a Prydz-a i DJ-a kojeg je skoro nemoguce bukirati, Paul van Dyk-a potvrdili da je Beck’sperience visoko pozicioniran u sferi clubbing-a.

<<  Maj 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
  
  

Putopisi, Intervjui..