milicaU Vrnjačkoj Banji pocinje sedmi po redu festival zabavne muzike „Banja 2012 – Dunav osiguranje“, a impozantnim stejdžom ce u naredna dva dana prodefilovati tridesetak takmičara, ali i više specijalnih gostiju festivala.


Publika na banjskoj promenadi bice u prilici da cuje Igora Terziju, Maju Nikolic, Filipa Mitrovica, Martinu Vrbos, Sladanu Ivaniševic, Dadu Glišica, Jelenu Mrkic ali i nekadašnje clanice grupa Luna i Funky G, Zejnu i Marinu Uzelac. Takmicarski deo ce ugostiti i mnoga druga zvucna imena sa prostora bivše Jugoslavije, a od vecerašnjih 19 kandidata iz veceri „Novih nada“ od kojih polovina ide u finale.

AF: Diva stiže u Banju!

Kako Press saznaje, na stejdžu festivala u Banji u ponedeljak ce se pojaviti i pop diva Jelena Karleuša, koja ce primiti specijalnu nagradu festivala za pop album godine, buduci da je sa novim pesmama napravila bum u ovom delu Evrope. Zvezda je za festival pripremila specijalnu koreografiju, ali i dostavila milion zahteva koji su na teške muke stavile organizatore festivala. Jelena je naime, pored jakih mera obezbedenja, želela garderobu bez prozora, neprskane jabuke, deset velikih belih peškira, ali i zabranila fizicki kontakt sa drugim pevacima kao i sa publikom, pa je u listi zahteva JK naznaceno da je zabranjeno ljubljenje, rukovanje, slikanje kao i svaki drugi fizicki kontakt.

Pored Jelene, koja nastupa u ponedeljak, publika ce imati priliku da vidi i cuje Milana Stankovica, koji ce se u Banji pojaviti u nedelju, ali i mnoge druge velike regionalne zvezde.

<<  Maj 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
  
  

Putopisi, Intervjui..