Finalisti-Staropramen-karaoSilvija Stanišić je pobednica novosadskog nadmetanja muzičkih talenata »Staropramen karaoke izazova« u organizaciji Apatinske pivare. Pesmom grupe Point Sisters »I'm so excited« i neverovatnim glasom izborila je učešće u velikom finalu nacionalnog takmičenja 20. juna, put u Prag i posetu Staropramen muzeju!

Za nezaboravnu atmosferu na opšte oduševljenje brojne publike pobrinula se i njihova sugrađanka Kristina Radenković, voditeljka RTS-a, koja je sa domaćinom večeri Marijom Kilibardom otpevala duet u revijalnom delu večeri.

U maestralnoj završnici novosadskog takmičenja talenata drugo mesto osvojio je Igor Gerbeš sa pesmom Elvisa Presley-a „Blue suede shoes“, a treće Milena Albijanić koja je izvela pesmu „Walking on sunshine“ od Katrinas and the Wawes.

„Za Staropramen karaoke sam čula od kolege sa posla, koji mi je poslao poruku na skype sa pitanjem: „Da li želiš da putuješ u Prag“? Rekla sam: „Naravno, šta treba da uradim?“ Tako sam saznala da će se Staropramen karaoke održati u Irish Pubu došla sam i prijavila se, još jedan dodatni razlog je bio i to što obožavam Staropramen pivo. Iskreno očekivala sam pobedu, malo sam se i pripremala i eto osvojila sam put u divan Prag. U prag ću voditi svoju dragu osobu. Ne bih rekla da se profesionalno bavim pevanjem, ali konstantno radim na usavršavanju svoga glasa i talenta. Radujem se finalu u Beogradu, za koje ću se spremati i nadam se da ću i tamo odneti jednu od nagrada!“, rekla je pobednica Silvija Stanišić.
U prepunom kafiću „Srpski Pub“ u Novom Sadu, žiri i publika su jednoglasno izabrali i sedmu učesnicu nacionalnog finala! Silvija Stanišić takmičiće se u nacionalnom finalu 20. juna u Beogradu za prvu nagradu: usavršavanje glasa u školi pevanja Aleksandre Radović.
Posle Staropramen karaoke izazova Marija Kilibarda je rekla: „Jako vesela atmosfera ovde u Novom Sadu, svi takmičari su bili fenomenalni, čak smo imali i po neku koreografiju. Atmosfera je bila toliko dobra, da sam i ja morala da se latim mikrofona i otpevam jednu pesmu sa svojom koleginicom Kristinom. Naš karavan ne staje, tek smo na pola puta, a u utorak nas očekujte u Lazarevcu. Lazarevčani pripremite se naš Staropramen karavan traži i najtalentovanijeg među vama, a za najbolje tu je putovanje u Prag za dve osobe! Stižemo!“

Pored takmičenja po gradovima, na Staropramen Facebook stranici (www.facebook.com/StaropramenPrague) organizovano je i on-line Karaoke takmičenje, a Facebook pobednik pored glavne nagrade (put u Prag), osvaja i plasman u nacionalno finale Staropramen karaoke izazova gde će se zajedno sa ostalim gradskim finalistima takmičiti za glavnu nagradu: stručno usavršavanje glasa u prestižnoj školi pevanja Aleksandre Radović.

Svako ko ne osvoji glavnu nagradu na gradskim takmičenjima, može da se oproba još jednom u on-line Staropramen karaoke takmičenju na Staropramen Facebook stranici (www.facebook.com/StaropramenPrague).

Staropramen karavan do sada je posetio Zrenjanin, Beograd, Smederevo, Čačak, Niš, Novi Sad i Užice, a već u utorak, 22. maja, stiže u Lazarevac!
<<  Mart 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
    

Putopisi, Intervjui..