Converse block party po prvi put u Srbiji u četvrtak 17. maja u Mikser Hausu (Karađorđeva 46). Pozivamo sve vas koji volite street kulturu da zajedno sa nama učestvujete u basketu, vožnji skejtova, crtanju grafita i di-džejingu. Kao muzička podrška nastupiće Marčelo & Filteri .

Ovaj događaj koji se organizuje na svim kontinetima inspirisan je, pre svega, žurkama u kvartovima Bruklina i Bronksa, a glavna karakteristika mu je spoj ulične umetnosti i muzike. Nekada su se zatvarali čitavi blokovi u Njujorku, a sada će Savamala postati prava street art zona.

Koliko je street art popularan u Srbiji svedoče oslikani zidovi, nadvožnjaci, kontejneri, kao i razna skrivena mesta.

Converse block party će pružiti publici nove informacije o značaju street arta, popularnosti ovog pravca, kao i o njegovoj pravoj umetničkoj i društvenoj vrednosti.

Ulaz je jednostavan: pokupite Block Party bedž u Converse prodavnicama (SC Ušće, Bulevar Kralja Aleksandra i Knez Mihailova) i iskoristite ga kao ulaznicu za Converse Block Party.

Od 18 časova vas očekuju: basket - slobodno ubacivanje u koš, skejting akrobacije -The game of skate sa prekaljenim skejterima Markom Todorovićem, Mihailom Prostranom i Viktorom Silvasijem, Graffiti Artist radionica, besplatno piće i Hot Dogovi, DJ program, a u 22 sata počinje nastup Marčela i Filtera.

 

<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..