groupshot2_0Najpoznatijem svetskom klasičnom-pop kvartetu IL DIVO ukazana je čast da nastupi u okviru obeležavanja “dijamantskog jubileja“ britanske kraljice. Il Divo će nastupiti pred kraljicom Elizabetom, princom Filipom  i ostalim članovima kraljevske porodice u Vindzoru na događaju koji će se održati od 10. do 13. maja.

Najavljeno je 1100 izvođača u 90 minutnom šou programu gde će pored muzičara i plesača iz celog sveta, biti i vojnih i konjičkih tačaka kojima će se obeležiti privrženost monarhije konjičkim veštinama. U povorci će učestvovati preko 550 konja.

Uz IL DIVO u muzičkom program nastupiće Susan Boyle kao i renomirani američki klasični violinist David Garrett. Program će voditi glumica Helen Mirren.

Posle ovog nastupa, momci nastavljaju svoju svetsku turneju povodom promovisanja novog albuma “Wicked games” u okviru koje će nastupiti i u Beogradskoj areni, 22. septembra.

Rekordni klasični kvartet, švajcarski tenor Urs Buhler, bariton Carlos Marin iz Španije, francuski pop pevač Sebastien Izambard i tenor David Miller iz Amerike, prvi put nastupili su zajedno 2003. posle iscrpne potrage muzičkog producenta Simon Cowella da pronađe četiri pevača različitog individualnog talenta koji bi, kao grupa, stvorili muzičku magiju.

U šestogodišnjoj zadivljujućoj karijeri, Il Divo se kontinuirano razvijao okupivši milione fanova širom sveta.

Prodali su više od 26 miliona albuma, 150 zlatnih i platinastih diskova, preko 2 miliona ulaznica za koncerte.

IL DIVO donosi scenu još moćniju od prethodne, a pored uživanja u njihovom pevačkom umeću, publiku će iznenaditi gotovo filmski scenario koji će pratiti svaku numeru
<<  Mart 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
    

Putopisi, Intervjui..