raindogsNajavljujemo ovonedeljna događanja u KLUBU Akademije 28.



Utorak, 17. januar, od 22h - Aleksandra Radonjić i fado&world music.  Repertoar je zasnovan na world muzici, džezu, bluzu, soulu i rok obradama, sa primesama eksperimentalnih i psihodeličnih muzičkih pravaca. Nastojeći da kroz pesmu dočara ugođaj putovanja kroz prostor i vreme, Aleksandra nam, istovremeno, približava daleke svetove i kulture. Nastupala je samostalno, ali i u saradnji sa drugim muzičarima, u okviru mnogih umetničkih manifestacija, književnih večeri, likovnih izložbi i festivala, učestvujući u brojnim umetničkim projektima. Osim izvođenja, bavi se i komponovanjem.

Sreda 18. i četvrtak 19. januar, od 22h - LADY&BABY, duo; džez i latino standardi tretirani na moderan i dinamičan način, uz diskretno korišćenje rok ornamentike.

Subota 21. januar, od 22.30h - veliki klupski koncert grupe RAIN DOGS; Tom Waits  tribjut bend. Muzički ostvaruju pravu ravnotežu između Waits- ovih ritmičnih i slow motion drinkin' pesama. Bend čine Nenad Vasić (vokal), Branko Stanišić (klavir/klavijature), Aleksandar Stanković (bas gitara/vokal), Nebojša Čavić (gitara/vokal), Igor Damnjanović (alt saksofon) i Aleksandar Vujošević (bubnjevi).

Ulaz na sve koncerte je slobodan.
<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..