Ivan Kićanović objavio je pesmu „Jedino što nedostaje“ koja je izašla 01.07. sa video spotom, kao najava za ceo album koji će izaći u septembru pod nazivom „Predugo u mestu“. Ivan Kićanović počeo je da se bavi muzikom sa 9 godina, kada upisuje nižu muzičku školu, smer za klavir. Ubrzo nakon toga počinje da piše pesme. Nakon završene 4 godine klavira, počinje da svira gitaru i ona postaje njegov prvi instrument. Sa svojim srednjoškolskim bendom imao je više nastupa po beogradskim klubovima, a ozbiljnije bavljenje muzikom počinje na studijama. Pored nastupa, što bendovskih, što akustičnih, nastavlja da piše pesme, i neke od njih naći će se na albumu prvencu „Predugo u mestu“. 2019. godine formira bend sa kojim od tada nastupa uživo.

Bend je u sastavu: Veselin Trkulja – bubnjevi, Lazar Petrović – klavijature, Aleksandar Stoiljković – bas. Bend je imao više zapaženih svirki u beogradkim klubovima kao što su Atom akademija, Fest, Udruženje rok muzičara Srbije…

U julu 2023. godine izlazi prvi singl sa video spotom pod imenom „Jedino što nedostaje“, koji je ujedno i numera sa predstojećeg albuma prvenca „Predugo u mestu“. Koncertna promocija singla desila se 8. jula u klubu Fest. Album će izaći u septembru ove godine, a pored ove, sadržaće još 6 pesama.

Foto: video spot

<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..