Sinoć je u Mikser House-u na potpuno jedinstven način predstavljen koncept poznatog balkanskog brenda ruKom i njihova nova kolekcija kanvas torbi, kravata i dekorativnih stikera za zid, realizovana u saradnji sa Markom Radovancem, kolumnistom i kreativcem.

 

Nakon Sarajeva i Los Anđelesa, beogradska publika je imala priliku da se prvi put bliže upozna sa idejom koja se krije iza ovih unikatnih proizvoda – pravljenih rukom. Bilo da je u pitanju neseser, kanvas torba, kravata, broš, rajf ili stiker koji bi se savršeno uklopio u vašu spavaću sobu, sve ruKomtvorine su napravljene od specijalnih pamučnih materijala, sa posebnom maštom, ljubavlju i kvalitetom, a sve to u maloj kreativnoj porodičnoj manufakturi.


Posetioci su imali priliku da provedu prijatno veče uz muziku, vino i nesvakidašnji modni performans kroz koji su manekeni i mankenke, samo za ovu priliku, prikazali ove must have atraktivne proizvode. Kroz tri originalna scenarija (uživo čitana) posetioci su videli na neobičan način modele u trima svakodnevnim životnim situacijama.


Osnivačice ovog Brenda, Andrea i Marina Čavić i Aleksandra Saltagić, predstavile su kratku istoriju ali i filozofiju koja se krije iza ove domaće manufakture na koju niko nije ostao ravnodušan. Sve nove i stare ruKomholičarke sačekala su brojna iznenađenja jer su se ruKomice postarale za poklone iz nove kolekcije samo za posetioce i posetiteljke – na samom event-u poklonili su po jednu torbu, kravatu i stiker sa citatima koje je osmislio Marko Radovanac, a svi gosti su dobili i po jedan unikatni bedž sa ruKom dizajnom ili dekorativan stiker.


Koliko su ruKomtvorine nešto što morate poneti ove sezone, uverite se sami svakog dana od 9 do 22h u Mikser Balkan Design Store-u i ne dozvolite da ovu jesen dočekate bez ovih neodoljivih proizvoda koji su konačno dostupni i na našem tržištu.

<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..