Finale internacionalnog takmičenja u slikanju uživo – 1. decembra u velikoj sali SKC-a, 12 najboljih slikara Srbije po izboru publike će ponovo stati pred svoje štafelaje i nastupati uživo u tri čina od po 20 minuta! Ovaj jedinstven događaj se održava u preko 80 gradova na svetu, a sada, u Beogradu biramo finalistu koji će nas predstavljati na svetskom prvenstvu Art Battle-a®. “Do sada smo u Beogradu ugostili preko 70 slikara. Mnogi od njih su bili iz regiona kao i stranci koji žive i rade u Beogradu.

Sada spremamo državno prvenstvo sa izabranim finalistima, 1.decembra od 19h u velikoj sali SKC-a, a pobednika šaljemo na svetsko prvenstvo koje je planirano za sledeću godinu u Severnoj Americi” poručuje nam organizator za Srbiju-Miona Čolović.

Možete postati vlasnik bar jedne od 16 slika koje će to veče nastati pred vašim očima, ili jednostavno uživati u muzici i stvaranju umetnosti.

Glasanje je besplatno i odvija se na licu mesta putem zvanične Art Battle® aplikacije.

Slikari koji će se takmičiti na državnom prvenstvu su: Bojan Savić, Mila Lazarević, Jovana Stevanović, Filip Daćevac, Magdalena Gašić Galliano, Stefan Braković,

Danijel Peršić, Katarina Milošević, Sofija Obradović, Biljana Midorović, Bojana Dejović, Emilijana Marković.

Art Battle  je nastao u Torontu 2009te godine, idejom da se promovišu lokalni umetnici na globalnom nivou, kao i da se ljudima približi jedan od najlepših oblika stvaranja kroz interaktivnu igru publike i umetnika.
 
Cena karte je 1500 rsd, mogu nabaviti na ulazu ili online preko portala Tickets.rs.Za studente uz važeći Index, karta na ulazu je 500 rsd.

Photo: Art Battle official

<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..