Sinoć je održan kasting za izbor modela i promo lica za predstojeću reviju visoke mode “AMATO FASHION SHOW“ u organizaciji Murano Montenegra i Sky Music-a, koja će se održati sutra od 20:30 u Radisson Blu Old Mill hotelu. Dizajner i vlasnik Amato Haute Couture, Furne One za promo lice svoje revije izabrao je atraktivnu lepoticu, sve popularniju mladu pevačicu domaće scene, Milicu Pavlović.

 

 

Zgodnoj zvezdi Grand-a koja zasigurno svojim originalnim stajlingom nikoga ne ostavlja ravnodušnim, ukazana je čast da otvori ovu prestižnu reviju visoke mode.


Generalni sponzor predstojećeg modnog hepeninga je kompanija Huawei, koja će beogradskoj publici prvi put predstaviti umetnika koji je prikupio najbolje kritike na ovogodišnjem New York Fashion Week-u, Furne One dizajnera i vlasnika Amato Haute Couture.


Veliko interesovanje vladalo je da se naši modeli pojave na pisti i ovoj modnoj reviji. Podatak da je preko 200 devojaka učestvovalo na kastingu, i da je tražena specifična ličnost i izražajnost govori u prilog tome da će revija biti autentična.
Furne One počeo je da se bavi modom još u ranoj mladosti, a svoju ljubav prema modi nasledio je od svoje majke i bake. Nakon vrtoglavog uspona Amato modne marke, Swarovski je naručio od Furne-a da dizajnira zapanjujuće blistave, svetlucave venčanice, koje su snimljene za njihovo ograničeno izdanje kataloga „Unbridaled“. Tada se Furne udružuje sa Swarovskim i započinje proizvodnju svoje kolekcije za show-stopping crystalised Swarovski Elements događaje.


Evropska modna elita zainteresovala se za Furnove maštovite kreacije kada je umetnik bio pozvan da bude specijalni gost dizajner u nemačkom „Top modelu“ u kome je voditelj bila supermodel Hajdi Klum 2008. godine.


Furne otvara svoj prvi butik u Dubaiju za elitne klijente, 2002. godine. Danas, sa sedištem u Dubaiju, Furne One se smatra jednim od najvažnijih dizajnera na globalnoj modnoj sceni.


Amato Haute Couture ima dugu listu svetski poznatih klijenata među kojima su modeli Hajdi Klum, Amber Rose, Tyra Banks, megazvezde poput Beyonce, Jennifer Lopez ,Katy Perry, Niki Minaj, Shakira, Nicole Scherzinger, Paris Hilton, Carmen Electre i još mnogih drugih.



<<  Avgust 2020  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
       1  2
  3  4  5  6  7  8  9
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31      

Putopisi, Intervjui..