Sinoć je u Beogradu u novootvorenom hotelu Radisson Blu Old Mill, po prvi put održana revija visoke mode “AMATO FASHION SHOW”. Čast da otvori ovu prestižnu reviju visoke mode ukazana je atraktivnoj lepotici, sve popularnijoj zgodnoj pevačici, zvezdi Grand-a Milici Pavlović.

 

Kompanija Huawei kao generalni sponzor predstavila je beogradskoj publici jednog od najperspektivnijih i najtraženijih dizajnera. Umetnika koji je redovno na pistama na međunarodnim nedeljama mode, a koji je prikupio najbolje kritike na ovogodišnjem New York Fashion Week-u, Furne One-a dizajnera i vlasnika Amato Haute Couture.

 

Furne One po prvi put je predstavio svoje čarobne, svetlucave haljine beogradskoj publici. Amato Haute Couture haljine do sada smo imali prilike da vidimo samo na svetskim zvezdama poput Heidi Klum, Jennifer Lopez, Beyonce, Katy Perry, Nicole Scherzinger, Amber Rose i Nicki Minaj koje su kao favorit za crveni tepih birale baš njih.

 

U reviji su uživale i mnogobrojne ličnosti naše javne scene među kojima su bile i glumica Lena Kovačević, Mirka Vasiljević, Katarina Gojković, Marija Vicković, Olivera Jovićević.

 

Organizatori ovog modnog hepeninga su Murno Montenegro jedna od vodećih modnih kompanija koja kroji najveće modne događaje na Balkanu i Sky Music.

 

Prihod od kupovine karata za ovu modnu reviju ići će u humanitarne svrhe za pomoć ugroženima u poplavama koje su zadesile našu zemlju ove godine.

 

Amato modna marka je pokrenuta 2002. godine a zamisao je nagrađivanog kreativnog dizajnera Furne One-a, koji je udružio znanje sa tekstilnim stručnjakom Rašid Aliijem u izgradnji ove avangardne etikete. Od prve kolekcije Amato je dodirnuo akord sa modnom elitom regiona. Furne inspiraciju pronalazi u umrežavanju kulture koristeći retke umetnosti regiona, kombinaciju istočnih i zapadnih elemenata, stvarajući jedinstvene komade za urbane i globalizovane klijente, odražavajući svoj lični i kulturni identitet.

<<  Jun 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..