U subotu i nedelju, 10. i 11. maja, od 12 do 20 časova, predstaviće vam se profesori, istraživači i studenti Filozofskog fakulteta u Beogradu. Na hodnicima i u učionicama Fakulteta moći ćete da vidite izložbu knjiga, renesansni kabinet čuda i reviju studentskih filmova, da čujete Odbranu Sokratovu, da uzdrmate svoja uverenja misaonim eksperimentima, da vidite zašto i kako tumačimo svet koji nas okružuje, da proniknete u to šta nas muči dok istražujemo i da se bolje upoznate sa klasicima na koje se ugledamo. I sve to uz razgovor i kaFFenisanje!


Dođite da videte o čemu misle, govore i pišu - filozofi, sociološkinje i psiholozi, pedagozi, klasičarke i istoričari, istoričarke umetnosti, etnolozi i antropološkinje, arheolozi, andragozi.

Budući studenti, u neformalnoj atmosferi saznaćete sve što vas je oduvek zanimalo o Filozofskom fakultetu, a niste imali koga da pitate.

Poštovana deco, dođite da kroz radionicu “BajkoviTI” zajedno prođemo kroz iskustvo maštanja, druženja i stvaranja sopstvene bajke koju ćete poneti sa sobom!

Čitava manifestacija biće propraćena humanitarnom akcijom "I knjiga je lek" u saradnji sa udruženjem NURDOR. Izaberite knjigu koju vam poklanjaju studenti i profesori Filozofskog fakulteta i svojim prilogom pomozite deci oboleloj od raka.

Dodatne informacije na facebook.com - Vikend na Filozofskom

<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..