Od nedelje, 10. decembra, Beogradski festival igre u saradnji sa kompanijom Visa najavljuje popust pri kupovini ulaznica na svom sajtu za sve korisnike Visa kartica. Popust od 20% važi do 10. januara 2024. godine ili do isteka sredstava predviđenih za promociju, i važi za sve predstave u Beogradu i Novom Sadu tokom predstojećeg 21. Beogradskog festivala igre. Kao dugogodišnji partner festivala, Visa podržava Beogradski festival igre omogućavajući publici da uživa u vrhunskim delima savremene igre.

Ova saradnja donela je i niz pogodnosti za sve ljubitelje umetnosti, otvarajući različite mogućnosti kupovine ulaznica na zadovoljstvo publike iz zemlje i inostranstva - od onlajn kupovine ulaznica, brojnih popusta i posebnih događaja, do društveno odgovornih programa koji imaju za cilj da u igru uključe sve generacije. Na taj način, Visa iskazuje značajan doprinos u pozicioniranju festivala, ali i naše zemlje na kulturnoj mapi sveta.

Pod sloganom „Savršene različitosti“, 21. Beogradski festival igre okupiće ukupno 19 kompanija iz 14 zemalja, sa preko 30 novih koreografskih postavki, otvorajući važne teme koje analiziraju savremeno društvo kroz zanimljiv i raznovrstan rečnik pokreta, uz kreiranje nezaboravnih trenutaka koji imaju snagu da promene svet i pokrenu najlepše emocije.
 
Fotografija: Yoann Bourgouis / Pascale Cholette / Beogradski festival igre

<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..