Pred kraj godine Zvezdara teatar želi da nasmeje i podseti da je lekovito ići u pozorište! Zato vam u poslednjem mesecu preporučuje da pogledate neku od komedija za koje je preostalo još karata – „Bajku o pozorištu“, Vladimira Đurđevića i „Pasivno pušenje“, Nebojše Romčevića. „Bajka o pozorištu“, koja se na sceni Zvezdara teatra izvodi već devet godina je na repertoaru 22. i 26 decembra od 19.30 časova. Rediteljski ju je postavio Marko Misirača uz glumačku ekipu: Tihomir Stanić, Branislav Zeremski, Miodrag Krstović, Vesna Stanković, Stefan Radonjić, Iskra Brajović i Snežana Savić. „Pasivno pušenje“, Nebojše Romčevića u režiji Egona Savina, biće izvedeno 14. decembra.

Svoje lično nesvakidašnje iskustvo na Aerodromu „Šarl de Gol", gde ga je policija zbog kompjuterske greške kojom je zamenjen identitet ispitivala, dramski pisac Nebojša Romčević pretočio je u ovu komediju koja se već sedmu godinu izvodi u teatru pod zvezdama. Glavni junak ove predstave, profesor francuskog, pokušava da prenese sarmu preko granice, i tu nastaje drama koja će vas zagarantovano nasmejati. U predstavi igraju: Aleksandar Đurica, Radoslav Rale Milenković, Mladen Andrejević i Marko Baćović.

Ulaznice su dostupne onlajn, kao i na pozorišnoj blagajni koja je otvorena svakog radnog dana 12-18 časova, odnosno do početka predstave i vikendom dva sata pre početka predstave.

Ukoliko želite da za predstojeće praznike poklonite vaučer za predstave Zvezdara teatra možete se raspitati na biletarnici, na mejl Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. ili na broj telefona 2491-664.



<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..