Ovog vikenda u Teatru 78 očekuju vas dve sjajne predstave za decu: Vukašin i Crvenkapa - 15.03.2014. u 17 časova & Ušećerena Pepeljuga – 16.03.2014. u 12 časova. Crvenkapa u Teatru 78 je savremena komična predstava  o devojčici koja ima sve kvalitete uglednog i pametnog đaka dok je, s druge strane, usamljena i nesrećna jer nema prijatelje.

 

Jedina osoba koja priča sa njom je Vukašin, nevaljalac iz razreda, koji je loš đak, tuče se i ne želi da ima prijatelja. Zaplet nastaje kada Vukašin odluči da kidnapuje Baku, tražeći od Crvekapice poklone za uzvrat...

 

Igraju: Milan Pajić, Nemanja Janičić, Jelena Velkovski, Svetlana Sretenović.
Tekst i režija: Mina Aleksić

 

Ušećerena Pepeljuga, koja živi i radi u poslastičarnici „DVOR“ je sasvim drugačija od Pepeljuge iz svima dobro poznate bajke. U Teatru 78 ona je malo slađa, ušećerena, i nosi ime svog omiljenog kolača – Puslica! Scenografija za ovu predstavu je u vidu velike poslastičarnice i vodi nas u jedan novi, slađi svet. Pepeljuga je divna priča o pravim vrednostima i osobinama koje se cene tokom celog života.

 

Režija i tekst:Mina Aleksić
Igraju:Marijana Dugalić/Jelena Jokić, Jelena Velkovski, Dragana Nenadić, Aleksandar Raičević, Svetlana Sretenović

 

Ulaznice za predstave se mogu kupiti u Teatru 78 (Resavska 78), u kancelariji br. 1, svakog radnog dana od 10 do 16 časova, po ceni od 350 dinara, kao i na dan predstave , dva sata pred početak.

<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..