Obaveštavamo Vas da su nova izvođenja predstave „U samoći pamučnih polja“ planirana 18. i 28. marta od 20.30h u UK Parobrod. Parobrod teatar, za sve ljubitelje kontroverznih, ali ujedno i klasičnih komada, pripremio je uzbudljivu i modernu pozorišnu predstavu „U samoći pamučnih polja“, sjajno delo Bernarda Marie Koltesa.

 

Glavne uloge poverene su glumcima Vladimiru  Aleksiću i Milutinu Miloševiću, koji se trenutno ubrajaju u grupu najpoznatijih i najangažovanijih glumaca mlađe generacije.

 

Pozorišni komad „U samoći pamučnih polja“ rađen je po tekstu Bernarda Marie Koltesa, koji spada u jedne od najvećih dramskih pisaca dvadesetog veka, a čija dela pretočena u pozorišne komade uvek privuku veliku pažnju kulturne javnosti. Projekat UK Parobrod podržao je Francuski institut u Beogradu.

 

Predstava „U samoći pamučnih polja“ je 4.septembra gostovala sa velikim uspehom na IKS festivalu u Splitu. Na bogatom programu Međunarodnog festivala savremenog teatra, prikazane su dve srpske produkcije, od kojih je jedna i pozorišni komad UK Parobrod.


Ekipu predstave čine, Stevan Bodroža, režiser, Slobodan Obradović, dramaturg, Damir Todorović, koreograf i kreativni konsultant, Srđan Matijašević, kostim i scena, Vedran Vučić, muzika i obrada zvuka, Ivan Medenica, prevod teksta, Dijana Marojević, scenski govor i Ivan Grlić, fotograf.

 

Više informacija o terminima izvođenja kao i rezervacije karata na 011 414 21 63.


Cena ulaznice je 300 dinara.


Karte možete preuzeti svakog radnog dana od 09h – 22h u Ustanovi kulture Parobrod, Kapetan Mišina 6a.

<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..