U subotu, 22. februara, sa početkom u 22 časa u beogradskom Klubu Gun nastupiće ekscentrični bh. pevač, jedna od najoriginalnijih pojava na regionalnoj muzičkoj sceni – Elvir Laković Laka. Ulaznice su u pretprodaji u kafeu Šikarica, Skadarska 22, po ceni od 500 dinara, dok će na dan koncerta na ulazu u klub cena iznositi 600 dinara.

 

Lakino višegodišnje prisustvo na BiH muzičkoj sceni, 2007. godine dovelo je do konačnog izdavanja albuma Zec sa kojim je Laka, sudeći po reakcijama publike, posećenosti koncerata i prodaje materijala, postao veoma popularan, omiljen i drag među svim generacijama.

 

Upoznali smo ga 2008. godine kada je na Eurosongu (koji se te godine održavao u Beogradu) predstavljao svoju zemlju pesmom Pokušaj. Ovaj ultimativni hit je cela ex Yu tada nagradila sa maksimalnih 12 bodova, a kasnije i glasanjem za MTV Best Adria Act, te je Laka poneo i ovu laskavu MTV titulu! Od tada, Laka je objavio drugi album Stvorenje kao i dva singla Mačko i Gasovi te sa odličnim pratećim bendom odsvirao na desetine koncerata u cijeloj regiji.

 

YouTube:

Gasovi
Mačko

<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..