9. februara u klubu Gun nastavljamo sa serijalom koncerata Nedeljom u suton i to prvim nastupom benda On Tour u 2014. godini. Podrška večeri biće DJ Kišobran. Početak koncerta najavljujemo za 20 časova, a ulaznice će se prodavati na vratima kluba po ceni od 200 dinara.

 

-”On Tour“ sprema novi album. Pesme se krčkaju već neko vreme i neke su spremne da prvi put izađu pred beogradsku publiku. Tu je i nekoliko (ne)očekivanih obrada koje će iznenaditi publiku. Naravno, ostaje dovoljno mesta za pesme sa prvog albuma i poznate "kraudplizere", jer nedeljom uveče ima dovoljno vremena da sve želje budu ispunjene i da se dobro zabavimo pre početka nove (sumorne) radne nedelje. - kažu momci i devojka iz benda.

 

Beogradski On Tour nastao je spontano, kao rezultat bežanja iz škole, popodnevne kafe i kolača i ponoćnih projekcija špageti vesterna. U nizu koncerata po beogradskim klubovima i okolini izbrušen je svedeni akustični zvuk utemeljen u akustičnoj gitari, mandoli, usnim harmonikama i višeglasnom pevanju.

 

Nakon koncerta sa Richardom Bucknerom, Ivana (Ika, Intruder), Vlada (Ventolin) i Marko (The Mothership Orchestra) u Baukovoj sobi snimaju devet pesama, malih intimnih priča, koje su se krajem 2012. pojavile i kao istoimeni album.
Snimili su spot za pesmu Arrows, a nekoliko snimaka sa koncerata koji su se pojavili na Youtube odlično prenose atmosferu sa živih nastupa - od malih klubova do bioskopskih dvorana.

 

Akteri su prvog Amerikana night festivala i kompilacija Pesme ispod pokrivača i Bistro na rubu šume vol 4 na kojima se iskristalisala scena autora i izvođača bliskog senzibiliteta.

<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..