U petak, 7. februara u beogradskom klubu Gun biće održan koncert bendova Ne Tamo, Čistilište i Chresus Jist. Početak koncerta najavljujemo za 22 časa, a ulaz u klub će se naplaćivati 200 dinara.

 

Ne Tamo je grupa umetnika koja se zalaže za promociju alternativne underground kulture i skateboardinga na više načina i nivoa. Svesno se odričući žanrovske generalizacije, kombinujući digitalno i analogno, bend širi poruku slobode umetničkog izražavanja i predstavlja muziku, koja je, iako splet različitih uticaja, veoma autentična.

 

Čistilište je trio iz Beograda. Predstavljaju eksplozivnu kombinaciju mračnijeg i art punk zvuka sa dva vokala velikog emotivnog naboja. Beskompromisan stav, snažna energija i prijemčivost pesama, osnovne su karakteristike ovog benda. Čistilište je neizostavna koncertna atrakcija za sve ljude kojima muzika ne pretstavlja samo zabavu i čine ga Ivana Paunović - gitara, Nemanja Bulatović - bas, Trajče Nikoloski - bubanj.

 

Chresus Jist je sastavljen od već proverenih muzičara, u kome ritam sekciju čine Ljuba (Lets Grow) i Ivana (Path Of Decay), a na gitari i vokalu je Filip (Bag Of Dicks, Rough Blu) . Muzika koju sviraju je LO - FI punk.

 

 

<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..