U petak 18. oktobra sa početkom u 23h u klubu Blue Moon nastupiće jedna nesvakidašnja electro postava čije članove ćine već afirmisane lićnosti u domaćoj muzici. MINILINIJA je elektronska supergrupa koju čine: EX YU ROY, aka Dejan Vučetić Vuča (Darkwood Dub), EX ROBOT, aka Vladimir Ðordević Vlaca (Lira Vega, Neočekivana Sila), KAPETAN MEBLŠTOF, aka Boris Mladenović Bomla (Jarboli, Neočekivana Sila,Veliki Prezir), i DA KILLA, aka Radan Ðordević (DJ Rahmanee).

 

Grupa je nastala je iz potrebe da se artikuliše višegodišnja saradnja na neformalnim muzičkim projektima (kao i u primenjenoj muzici za film, pozorište i sl.) i prenese na žive nastupe. Slobodan izbor i instant obrada originalnih muzičkih sekvenci, i kombinovanje sa sviranjem uživo i procesiranjem zvuka daju njihovom nastupu formu jam sessiona koji kao muzički izraz koristi aktuelne klupske žanrove (electro,dub,techno,breaks,acid house...).

 

Pre i posle nastupa u klubu muziku če puštati DJ Rahmanee. poznat po svojim odličnim setovima svih pravaca elektonske muzike kao i sa remixima pesama nekoliko domaćih autora.

 

Ovaj događaj biće i zvaničan after party nastupa grupa  Beograd i Xanax u Božidarcu.

Ulaznica je 150 din i moći će da se kupi u pretprodaji u Felix shopu, kao i na ulazu u klub.


Blue Moon music pub, Zmaj Jovina 4 (50m od Knez Mihajlove u pasažu za Lotos Bar)
Infotel: 062 341 361

<<  Mart 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
    

Putopisi, Intervjui..