Beogradski ljubitelji tvrdog zvuka dobiće priliku da, nakon skoro dve godine, ponovo čuju i vide grupu Trigger. Uz podršku svojih gostiju, bendova Zvrka i Stvor, Trigger će dati sve od sebe da u petak, 6. septembra bukom potope svima poznat i drag klub Lađa i pošalju ga u istoriju i na dno Save.

 

Pozivamo sve zainteresovane da dođu i podrže ovaj nesvakidašnji zvučno-vizualni poduhvat kupovinom karte i dovođenjem sebe i svojih prijatelja u alkoholisano stanje. Bend obećava sjajan provod kao i minimum godinu dana bolnog kajanja i čekanja sledećeg koncerta za sve one koji propuste da se pojave i oznoje zajedno sa njima.

Trigger iza sebe ima dva izdanja: album neobičnih obrada pesama sa područja nekadašnje SFRJ pod nazivom “EX” i konceptualni album “Ljubav” za koji je bend dobio nekoliko nagrada. Trenutno aktuelni singl je “Ne hrani ljudoždere”, na kom gostuje Darko Živković, frontmen grupe Downstroy. Ovo pesmom Trigger najavljuje novo, treće izdanje koje se očekuje krajem jeseni. Bend je poznat po tome da osim svojih pesama izvodi i neobično urađene obrade pesama koje originalno nisu iz njihovog žanra, a publika će ovaj put moći da čuje i njihove originalne pesme u izmenjenim aranžmanima.

Zvrka je sastav talentovane kantautorke Ivane Nikodijević koju je publika upoznala kao učesnicu “Operacije Trijumf” i pobednicu Hello konkursa za najbolju autorsku pesmu, ali i kao šarmantnu voditeljku emisije “Moje tajno mesto u Beogradu”. Poslednji singl sastava, saradnja sa Danilom Marinkovićem iz benda Aman Zaman pod provokativnim nazivom “De ste pi*ke” je postigla zapažen uspeh. Zvrka trenutno priprema novi video za pesmu "Halo".

Bend Stvor je nov sastav, ali ga čine već prekaljeni muzičari koji su se uželeli metal/crossover zvuka. Brutalne frekvencije koje proizvode tek počinju predstavljati publici, ali vredno rade na autorskim pesmama i pripremaju album. Stvor ne garantuje da vam od izlučenog testosterona neće izrasti dlake po grudima nakon njihovog nastupa, pa imajte to u vidu ako planirate 6. septembra doći na Lađu, a ovakve estetske transformacije ne doživljavate kao poželjne.


Trigger: video za pesmu “Ne hrani ljudoždere

<<  Mart 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
    

Putopisi, Intervjui..