Da li ste “Cosmic Girl” ili “Space Cowboy”, da li više volite  “Love Fool” ili “You Give me Something”, a možda se ipak pronalazite u “Deeper Underground” i “Virtual Insanity”? Slušajte radio B92, pratiti Facebook stranu radija B92 www.facebook.com/radiob92 i glasajte za vašu omiljenu pesmu Jamiroquaia.

 

 

Ceo jun na radiju B92 je mesec JAMIROQUAI. Prvo biramo Top 10 najboljih pesama a zatim slušaocima pružamo mogućnost da sami otpevaju omiljenu pesmu ili učestvuju u muzičkom kvizu. Radio B92, Kombank Arena i Universal Music Srbija spremaju zanimljive poklone. Zagrejte se za najrazigraniji koncert ove godine.

 

“Ludi šeširdžija” vas čeka na sceni Kombank Arene, 30. juna!

 

I posle više od dve decenije, JKay i ekipa verni su sopstvenom izrazu prošaranom fankom, elektro i pop deonicama. Kombinacija lepršavog glasa i bezbroj otkačenih šešira sa muzikom koja zove na ples, pružila im je karijeru punu hit singlova kao što su "Cosmic Girl", "Love Fool", "Little L", „Space Cowboy“, „Deeper Underground“...Pesma za pesmom na top listama, preko 25 miliona prodatih albuma, brojne nagrade uključujući pet MTV priznanja, Ivor Novello i Gremija bilans su njihovog stvaralašta kroz koje ih je vodila  Jay Kayeva maštovitost.

 

Ulaznice će biti po cenama od 3500, 4500 i 4900 dinara na svim prodajnim mestima CS Eventima kao i na blagajnama: Kombank Arene, Bilet centra Beograda, Doma omladine i Ušće shopping centra kao i preko sajtova www.kombankarena.com i www.eventim.rs

 

Nastup u Kombank Areni, 30. juna, biće drugi nastup Jamiroquai u Beogradu. Ovog puta budite sigurni da će ozvučenje biti najkvalitetnije kako i dolikuju ovom bendu i zato spremite svoje omiljene cipele za ples.

<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..