Podsećamo vas da su  pred nama dva interesantna a potpuno različita koncerta. U utorak 14.05. od 19h će na našoj kamernoj sceni nastupiti već svima poznati Duo Maska koji čine Sonja Kalajić (violina) i Vanjuška Martinović (klavir). Već 15.maja od 21h nas očekuje nastup ImprovE Kolektiva 2.5, prepoznatljivog po izvođenjima muzike savremenih kompozitora kao i nastupima improvizacionog karaktera.

 

Duo Maska će se našoj publici predstaviti nekim od najpoznatijih komada epohe romantizma pa je i sam koncert nazvan simbolično Romantičaski susreti! Na repertoaru su najslušanija dela kompozitora  E.Griga, J.Bramsa, F.Krajslera, E.Satia, Sarasatea, Piazzolle i mnogih drugih.


Ulaz za ovaj koncert je slobodan!

 

Već 15.maja od 21h nas očekuje nastup ImprovE Kolektiva 2.5, prepoznatljivog po izvođenjima muzike savremenih kompozitora kao i nastupima improvizacionog karaktera. Improve kolektiv će u Parobrodu nastupiti sa nekim od najvećih imena današnjice kada je savremena muzika i improvizacija u pitanju. U različitim prostorima Parobroda 15. maja vas pored ImprovE Kolektiva očekuju i Annie Gosfield, Chris Cutler kao i Roger Kleier.


Ulaznice po simboličnoj ceni od 250 dinara moći ćete da preuzmete na samom ulazu.

<<  Mart 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
    

Putopisi, Intervjui..