Počev od srede, 15. maja kada je veliko otvaranje sezone 2013. Kluba Lađa, za ovo leto smo pripremili program koji bi trebalo da privuče i zabavi veliki broj Beogradjana koji vole dobar noćni provod i kojima je nivo kulture na zavidnijem nivou od mulja u kome se srpsko poimanje izlaska u grad trenutno batrga.

 

Pored niza žurki, DJ programa, stend ap komedija i gostovanja poznatih ličnosti, LAĐA će ovog leta biti i poslednja linija odbrane autorskog stvaralaštva domaćih bendova jer, pored mnogobrojnih "kaver" bendova ugostićemo sam vrh srpske rok en rol scene. Srdačno Vas pozivamo na svakodnevno druženje i očekujemo Vašu podršku, a ovom prilikom Vam predstavljamo četiri fenomenalne večeri u "Nedelji otvaranja Kluba LAĐA" :

 

Sreda, 15. maj,  21h - otvoren ulaz

 

PERPETUUM MOBILE live on stage (OTVARANJE SEZONE 2013.) Fenomenalni bend Perpetuum Mobile iz Subotice, poznat po najvišem mogućem kvalitetu inerpretiranja repertoara koji može da zadovolji istančane a opet široke ukuse ljubitelja klubskih svirki, nam dolazi u goste sa ciljem da uveliča otvaranje kluba i pretvori ga u nezaboravno letnje veče.

 

Četvrtak, 16. maj, 22h

 

KESA I BOMBONE live on stage. Bend ”Kesa&Bombone” nastao je 2009. godine kao deo nekadašnjeg tv šou programa ”Fajront Republika”. Bend je tada nastupao u pomenutoj emisiji i izvodio songove namenski pravljenje za temu emisije. Tako nastaju zabavne obrade čuvenih pesama domaćih i stranih grupa, kao i nekoliko autorskih pesama. Sada, već svima poznati Zoran Kesić , vokal i autor tekstova, osrednji pevački talenat nadoknadjuje duhovitim tekstovima, šarmom koji pleni i energijom na sceni. Između pesama uveseljava publiku urnebesnim stand-up nastupima.

 

Petak, 17. maj, 22h

 

NAJDA I GALE live on stage. Vikend započinjemo nastupom veterana domaćeg roka, duetom dvojice fenomenalnih, ako ne i najboljih vokala na ovim prostorima, pevačima bendova Smak i Kerber – Najdom i Galetom. Vrhunski zvuk i nanizani hitovi koji su obeležili njihove karijere! Iako klub LAĐA postoji već četiri godine, ovo je njihov prvi nastup pod našim krovom i zasigurno treba očekivati sjajnu atmosferu!

 

Subota, 18. maj, 22h

 

ČIKINE BOMBONE, TREESOME live on stage. Subota je rezervisana za nastup čuvenog beogradskog psychobilly benda Čikine Bombone ( Grandpy Candys) kao i surf power benda Threesome. Atmosferu ove letnje večeri dodatno će svojim performansima podgrejati specijalni gosti “Burlesque Performance” i “Tribal Fusion Bellydance”. Ostatak noći plovićemo uz izbor hitova DJ tima Nenad Bekvalac I Akasha I dočekati svitanje uz old school punk, psychobilly, new wave i goth melodije.

<<  Mart 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
    

Putopisi, Intervjui..