Menadžment grupe "Green Day" najavio je svim festivalima u Evropi da popularni bend planira set listu u trajanju od dva i po sata, te da prema tome određuju satnicu nastupa bendova koji nastupaju pre njih. Bend će svirati 27. maja na Kalemegdanu u okviru festivala "Belgrade Calling".

 

Produkcijski tim ujedno je dostavio svu tehničku dokumentaciju za veliku produkciju koja putuje sa njima na svaki nastup ove godine, potvrdivši još jednom da će turneja „99 Revolutions“ biti spektakularna.

 

"Green Day" će nastupiti 27. maja na Kalemegdanu, u velikom parku ispod bedema Beogradske tvrđave, što će biti ujedno njihov jedini nastup u ovom delu sveta.

 

Tokom proteklog vikenda Bili Džo Armstrong, Tre Kul i Majk Dirnt u Čikagu su otpočeli seriju koncerata po najvećim američkim arenama, koju će krunisati velikim koncertom u Los Anđelesu.

 

Evropsku turneju otvoriće u Milanu 24. maja, dok ih posle koncerta 27. maja na Kalemegdanu, 1. juna očekuje pun "Emirates" stadion u Londonu koji prima preko 60.000 posetilaca.

 

Najveći pank-rok bend svih vremena po mišljenju publike magazina „Rolling Stone“ u Beogradu imaće i podršku velikih regionalnih bendova kao što su "Hladno pivo", "Superhiks" i "Atheist Rap".

<<  Oktobar 2022  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     
      

Putopisi, Intervjui..