Nakon nekoliko intimnih koncerata u manjim prestoničkim klubovima, VIRVEL se vraća na scenu Gun Cluba, u subotu 27. aprila! Grupa Virvel je sa zvukom počela da ekperimentiše 1999. godine i od tada gotovo stidljivo ,,plove“ domaćim muzičkim nebom. 


Ipak stameno i vrlo uticajno, gradeći solidnu bazu fanova koji ih prate i danas. Ni 14 godina kasnije niko se nije usudio da definiše žanr u kojem se Virvel kreće. Iako se grubo rečeno svrstavaju u posto-rock, na prvo, drugo pa i stoto slušanje dolaz i se do zaključka da je svrstavanje Virvela u bilo koji muzički pravac nezahvalno, ograničajavuće i nedovoljno istinito - Virvel pripada sopstvenom žanru! U to najbolje mogu da se uvere posetioci njihovih ,,živih“ nastupa koji svakom izvedenom pesmom publiku upoznaju sa sasvim novim, paralelnim svetom, čulnijim i emotivnijim.

 

Virvel priprema i novi singl koji će uskoro predstaviti publici, a posetioci Gun Cluba će neke od novih pesama biti u prilici da čuju u subotu 27. aprila.

Karte po pretprodajnoj ceni od 400 dinara mogu da se kupe u kafeu Šikarica, Skadarska 22, dok će na dan koncerta ulaznice koštati 600 dinara.

<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..