Kombank Arena, Beograd i Srbija zbog fantastičnog sinoćnog koncerta Beyoncé na otvaranju svetske turneje, našli su se danas u najpozitivnijim tekstovima svih svetskih medija! O koncertu su pisali  The Sun, Yahoo news UK, Daily mail, Huffington post, Marie Claire, Reuters, Vogue i mnogi drugi.

 

Ako je Beyoncé želela da dobije veću pažnju, ali i naslove svetskih medija, onda je na otvaranju svoje svetske turneje pod nazivom Mrs. Carter to sasvim sigurno uspela! - navodi britanski Daily mail.

 

“Koncert se pokazao jako uspešnim a Bey je pred sam kraj držala i zastavu Srbije što je potpuno razgalilo publiku. Po završetku koncerta, pevačica je na njenom Instagramu napisala: “Hvala ti, Srbijo!” – prenosi Marie Claire. “Beyoncé je sa publikom u Srbiji razmenila neopisivu sreću i dobru energiju” – javlja “Capital FM”.

 

Koliko je bila zadovoljna nastupom i reakcijama publike u Kombank Areni, najbolje dokazuje njena prva rečenica po silasku sa scene upućena suprugu, Jay Z-ju - Da li si video koliko su ovi ljudi divni, kao i dugo pozdravljanje i primanje čestitki od svih koji su se tada našli u bekstejdžu Kombank Arene.


Beyonce je po dolasku u Beograd odlučila da se ceo koncert snima i zamolila da se za to nabave specijalni kranovi i kamere. Snimale su se i dugotrajne probe koje je vodila a ceo materijal naći će se u njenom najnovijem spotu kao i u filmu po završetku turneje.

<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..