U iščekivanju proljeća kojeg svi s nestrpljenjem priželjkujemo, pozivamo Vas da ove kišne i tmurne dane provedete u zabavi koju smo za Vas sa puno sunca pripremali. Izlasci srijedom u Zagrebu već su 10 godina slove kao najbolji provod, a povodom jubilarne godišnjice organizatori su pripremili bogati program svake srijede u klubu Mansion.

 

Ove sezone zadali smo sebi za cilj da zagrebačkoj publici predstavimo nove talentirane mlade snage koje će kroz godinu, dvije prašiti hrvatskom urbanom scenom.

 

Tako će već u srijedu 10. aprila u klubu Mansion promociju svog prvog video spota imati mlada talentirana reperica Miss Killah čiji spot "Sada Znam" možete uhvatiti na MTV Adria te na youtube.

 

Uz Miss Killah, u suradnji sa Coronom, pozornicu Mansiona u narednim srijedama dijelit će hip hop fenomen Fil Tilen te legende Bizzo Bodega & Baby Dooks iz "Bolesna Braće". MINI LIVE! nastup Fil Tilena zakazan je za srijedu 15. svibnja, dok je tradicionalni nastup "bolesnika" rezerviran za srijedu 19. lipnja. Shooster donosi prvu plesnu mjesečnu rezidenciju u suradnji sa plesnim studiom D-Vision i njihovim gostima.

 

Veliki Fresh Island Festival promo party uz specijalnog gosta DJ Phat Phillie-ija zakazan je za srijedu 05. lipnja.

Za sve svoje VIP goste klub Mansion nudi nezaboravno party iskustvo u svojim posebno odvojenim i dizajniranim prostorima "VIP" i "White Lounge" koji se mogu pohvaliti svojim posebnim dizajnom, ulazom, garderobom, barom i toaletom.

 

Provjerite zašto je srijeda u Mansion-u već 10 godina najbolji izbor za izlazak u Zagrebu.

 

Najnovija zbivanja iz r'n'b i hip hop kulture pratite na blogu: www.rnb-confusion.com

<<  Oktobar 2022  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     
      

Putopisi, Intervjui..