Poznate su sve pojedinosti vezane za pretprodaju ulaznica za koncerte grupe Elvis Jackson u Zagrebu, Beogradu, Novom Sadu i Sarajeva, a takođe su otkrivena imena i predgrupa koje će zagrevati publiku u pomenutim gradovima pre nastupa slovenačkih velikana.


U godini kada slave petnaest godina rada Elvis Jackson objaviće peti studijski album koji su već najavilii video singlom "Window". Nova pesma naišla je na odličan prijem kod fanova grupe i svrstana je rame uz rame sa najvećim i dobro poznatim hitovima poput "This Time", "Street 45", "Dry Your Tears", "Hawaiian club", itd.

 

Pre izlaska novog albuma, Elvis Jackson održaće mini turneju u četiri gradova na prostoru nekadašnje Jugoslavije.

Prva stanica grupe iz Nove Gorice jeste zagrebački klub Močvara, koji ove godine slavi četrnaest godina postojanja, u kome će Elvis Jackson nastupiti 11. aprila. Cena ulaznice je 35 kuna, a publiku će zagrejati Trip To Zion DJ's.

 

Susret sa publikom u Domu omladine Beograda slovenačka grupa zakazala je za petak 12. april. Ulaznice se u pretprodaji mogu kupiti po ceni od 700 dinara preko Eventim sistema, a na dan koncerta koštaće 900 dinara.

 

Dan posle Beograda, u subotu 13. aprila, Elvis Jackson sele se u Novi Sad gde će zajedno sa predgupom Zion Crew nastupiti u klubu Fabrika. Po pretprodajnoj ceni od 500 dinara karte se mogu kupiti u CD šopu Mungos, a na dan koncerta biće potrebno izdvojiti 700 dinara.

 

Na kraju ove mini turneje, koja najavljuje novi album i predstojeće koncerte aktivnosti, nastupiće u sarajevskom klubu Cinemas (ex Sloga) 14. aprila, skupa sa bendom Genetička kontrola. Karte se mogu kupiti po ceni od 5 km u klubu gde će se održati koncert, na dan nastupa stajaće 10 km.

 

Ovog puta hrvatskoj, srpskoj i bosanskohercegovačkoj publici prestaviće presek svojih najvećih hitova, ali i neke od pesama sa predstojećeg novog albuma, koji će biti prezentovan i na mnogobrojnim festivalima i velikoj balkanskoj turneji tokom 2013. godine.


Spot »Window«

<<  Mart 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
    

Putopisi, Intervjui..