Blues grupa Point Blank će u beogradskom klubu "Atom Live" (Cara Dušana 13) održati 20. i 21. marta oproštajne nastupe na kojima će biti snimljen i koncertni album “Point Blank je Institucija dobrih ljudi mnogo godina....” Napisao je Ilija Stanković. Mozda zvuči neskromno ali je u pravu. Svi koji su svirali u bendu su uneli svoje najlepše i najbolje tokom svih ovih godina.  Sve nas je spajala ljubav prema muzici i muzici jedino.


Point Blank nije gradio karijeru na skandalima, sisama, cipelama, šljokicama. Point Blank se bavio muzikom. Na onima koji  su nas slušali tokom svih ovih godina je da daju ocenu  koliko smo u tome uspeli ili nismo. Ove godine Point Blank slavi trideset godina postojanja. Point Blank je iza sebe ostavio priču, možda ne dorečenu i ne dopričanu ali emotivnu i iskrenu.


U ime svih onih koji su bili i jesu Dr Project Point Blank zahvaljujem se svima koji su nas pratili, nesebično podržavali i slušali sve ove godine. Ako smo uspeli da sa Vama podelimo  nešto lepo i plemenito u dobrim ili lošim vremenima naših života…. vredelo je!


Za kraj smo “sačuvali” ova dva koncerta. Ne očekujte nista posebno, Point Blank je svaki koncert svirao kao prvi, jedini i poslednji.


iskreno Vaši
Dr Project Point Blank

<<  Septembar 2021  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
  
   

Putopisi, Intervjui..