Predstojeći vikend u beogradskom klubu Kult predvode jedan od vodećih ruskih techno izvođača Andrey Pushkarev i DJ i producentski melodic techno dvojac Innēr Sense. U sredu, 10. aprila, KULT:R žurka ugostiće Cruise Music Showcase, a za DJ pultom će se naći Danny Cruz, Mark Funk i Mirko & Meex. UNUM festival elektronske muzike stiže u klub Kult u petak 12. aprila i donosi vajb skrivenih zaliva, zlatnih plaža i dobru muziku. DJ pult na ovom promo party-ju preuzimaju jedan od najtraženijih ruskih andergraund techno artista Andrey Pushkarev, predstavnica UNUM festivala Anitë, Aleksandar Rajić i rezident kluba Nemax.

Setovi Andreya Pushkareva kreću se od dubokog, organskog, melodičnog techna, do živahnog house-a. Kada nije na turneji u jednoj od 55 zemalja sveta, od Australije do Sjedinjenih Američkih Država, Pushkarev komponuje muziku za svoju izdavačku kuću Luck of Access.

Njegova strast prema elektronskom zvuku brzo se pretvorila u životni poziv, te iza sebe ima karijeru dugu preko 25 godina, nastupa na prestižnim evropskim festivalima, na Boiler Room-u i Mixmag Lab-u i vrti vinile iz svoje bogate kolekcije ploča koja broji preko 6.000 izdanja.

Kao producent, Pushkarev je uglavnom fokusiran na ambijentalni i dub zvuk, a osim za svoj lejbl muziku izdaje na house i minimal house etiketama Circus Company i Endless. Njegova izdavačka kuća, Luck of Access, pruža prostor umetnicima da otkriju nepoznate strane svog muzičkog stila, te se svako izdanje na Luck of Access-u sastoji iz jedne glavne klupske trake i nekoliko posebnih B-strana.

Subota 13. april rezervisana je za allnighter DJ i producentskog melodic techno dvojca Innēr Sense, koji čine Filip Fisher i Nino Čelebić.

Ujedinjeni zajedničkom strašću prema muzici, Filip Fisher i Nino Čelebić udružuju svoje ideje, znanje i iskustvo pod jednim imenom – Innēr Sense, vođeni željom da otkriju nepoznate puteve ovog kreativnog sveta i istraže nove dimenzije između podsvesti i realnosti. Njihova izdanja dobila su podršku svetskih artista kao što su Joris Voorn, Innellea, Fideles, Above & Beyond, Armin Van Buren i mnogi drugi.

Do kraja aprila meseca, klub Kult biće domaćin PROSTO. Showcase-a naredne srede, dok će u petak 19. aprila gostovati Favio Inker, DJ i producent iz Buenos Ajresa i jedna od najzastupljenijih indie dance figura u Argentini. Subota 20. april pripala je predstavnicima lokalnce scene – Iliji Djokoviću i Pao Paustu.

Još jedna KULT:R žurka zakazana je za sredu 24. april, a poslednjeg petka u mesecu, 26. aprila u klub Kult stiže jedan od trendsetera svetske elektronske scene

Steve Bug. U subotu 27. aprila za tvrđi zvuk su zaduženi Commissar Lag, Miloš Vujović i Pallifaty.

Ograničeni kontingent ulaznica za klub Kult može se nabaviti po povlašćenoj promo ceni putem Resident Advisor platforme.

Klub Kult se nalazi na adresi Čumićevo sokače, ulaz iz Nušićeve (iza starog bioskopa Kosmaj), radno vreme kluba je od 23 do 6, a starosna granica za ulazak u klub je 23 godine.

<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..