U okviru turneje po omiljenim klubovima širom regiona, legendarni bend Atomsko Sklonište ove subote, 13. aprila nastupa u klubu Fest u Zemunu. Po rečima Bruna Langera, Atomci vrlo retko imaju klupske svirke, pa tako ti koncerti ispadnu neka vrsta ekskluzive. Jedan od omiljenih klubova je zemunski Fest. Bruno Langer i momci ne kriju zadovoljstvo što će se ponovo družiti sa Zemuncima i obećavaju da će dati sve od sebe.

Grupa Atomsko sklonište je hrvatska rok muzička grupa koja je osnovana 1976. godine. Mnoge od njihovih pesama postale su himne generacija koje su proživele turbulentna vremena prošlog veka.

Atomsko sklonište i dalje aktivno svira i nastupa na muzičkim festivalima i koncertima, koju i dalje prate njihovi verni obožavaoci. Grupa je ostavila trajan pečat na muzičku scenu bivše Jugoslavije i ostala je važna referenca u istoriji rok muzike na Balkanu.
 
Na koncertu u klubu Fest očekujte najveće hitove grupe ali i neke stare kultne pesme koje dugo, dugo nisu izvođene na koncertima.
 
Ulaznice po ceni od 1500 RSD u pretprodaji su u klubu Fest. Na dan koncerta, ukoliko ih ostane, ulaznice će se prodavati po ceni od 1800 RSD.
 

<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..