Posle beogradske promocije, bend Dado & Dol Magic Crew najavljuje promociju novog albuma „Naživo iz teatra“ u svom gradu, u Subotici za 15. februar u 19.30h u pozorištu Kostolanji Deže (Trg žrtava fašizma br. 5). Ovog puta, u pitanju je koncertna promocija na kojoj će bend odsvirati svih 10 pesama sa albuma, uz ozbiljnu koncertnu produkciju. Posle koncerta, u holu pozorišta, publika će biti u mogućnosti da kupi CD po promotivnoj ceni i da se druži sa bendom. Ulaz je besplatan. Bend Dado & Dol Magic Crew dolazi sa krajnjeg severa naše države, iz Subotice, a nastao je krajem 2022. godine. Bend je sačinjen od iskusnih muzičara: Damir Dado Dolmagić (pevač i gitarista), Zoran Dukić (gitarista), Mario Borenović (bubnjar) i Robert Garai (bas gitarista).

Album „Naživo iz teatra“ snimljen je uživo na sceni pozorista u Bačkoj Topoli. Autor tekstova, muzike i aranžmana je Damir Dado Dolmagić. Mix zvuka na izdanju je radio Viktor Kesler (Studio Kesler).  
 
Album „Naživo iz teatra“ dostupan je u digitalnom izdanju na svim relevantnim muzičkim platformama, a CD možete kupiti putem sajta www.multimedia-music.com kao i na svim prodajnim mestima Multimedia Music.
 

<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..