U subotu 9. novembra, 2019. u 22.00h - Novi Halftones, godinu dana posle spektakularnog nastupa sa Lydijom Lunch i silaska s albuma “Brda Sna” otvorio je vrata novim članovima i novom početku. Neobend današnjice koji redovno svojim svedocima servira "Big easy", neokrnjen stereotipima i definicijama, sklon destrukciji i katarzi da ruši i gradi. Jednom je Žikica Simić nakon njihovog nastupa napisao "...Muzika Halftonsa u kojoj je tekstura važnija od svega drugog, odličan je skor za unutrašnji trip.

Atributi ’arty’ i ’noise’ određuju njene amplitude. I ne samo to. Određuju i potpuno apartno mesto ovog benda na beogradskoj sceni."

Ovoga puta sa njima binu Knap Club-a deli mađarski garažni rock trio Shakin’ sa fantastičnom pevačicom i trubačicom Verus Villango. Pored Verus, tu su i Daniel Balogh (gitara, vokal) i Zsolt Ferenczi (bubnjevi). Živopisne, zarazne melodije i upečatljivi živi nastupi, prave savršeni balans njihovoj pop sirovosti. Do sada su izdali dva EP-a, Are You Shakin’? i Made in Eaglefield, a trenutno završavaju i svoj prvi LP.

Specifičnost ovog koncerta je njegova realizacija kroz predhodno spajanje ova dva sastava putem Banding aplikacije - koja napravila ovaj sjajan spoj, a njegova realizacija sledi!

Facebook Event & More Info:  Halftones + Shakin` / Knap Club

Cena karte u predprodaji iznosi 400rsd /Yugovinyl, Cetinjska 15, Beograd/, a na dan koncerta iznosiće 500rsd.  




<<  Mart 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
    

Putopisi, Intervjui..