Jedan od najboljih i najuticajnijih punk bendova na Balkanu, grupa Six Pack, u petak, 3. aprila, proslaviće 20. rođendan u Centru za kulturu Božidarac, na Vračar Rocks festivalu. Six Pack je prvi domaći underground bend koji je ujedinio zemlje regiona u vreme kada je to bilo nezamislivo!

 

 

Možda je baš pesma ,,Berza bez granica” sa njihovog debija ,,Pretnja ili molitva" probila sve barijere i utabala put uspeha za bend iz male Smederevske Palanke... A možda je to i hit album ,,Fabrička greška", jedno od retkih izdanja sa naših prostora na kojem se svaka pesma izdvojila kao hit sa egzaktnom društvenom porukom koja je jasno opisala stanje na Balkanu.

Bio je to trenutak kada je Six Pack postao ,,svačiji" bend, pankeri bez prefiksa i predznaka - jednostavno Six Pack!

Proslava 20 godina benda, koncertno obeležavanje jubileja, počelo je upravo u tom stilu:

- Velika sala zagrebače Tvornice kulture - rasprodata!

- Kultni KM 64 u rodnoj Smederevskoj Palanci - Rasprodat !

- Veliki beogradski koncert

- "SIX PACK x 20" na Vračar Rocks festivalu tek sledi, 3. aprila - biće vruće, to je i više nego sigurno!

 

Spektakl koji Six Pack priprema za Božidarac biće spoj iskonske energije - koncert koji okuplja različite generacije fanova dobrog rokenrola!

SIX PACK x 20!

 

,,Pevam u inat" x 20!


,,Hvala vam na višku inspiracije" x 20!


Gosti jubileja biće grupe AmanZaman i Kontraudar, koje će svojim nastupima uvesti beogradsku publiku u koncertnu euforiju zvanu Six Pack!


 Ulaznice su distupne u Felix Shopu (TC Sremska, I sprat) po ceni od 400 dinara, dok će na ulazu u Božidarac koštati 500 dinara.

<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..