Jedan od najoriginalnijih rok muzičara u regionu, Damir Urban, održaće veliki koncert koji će sa svojom “Četvorkom” održati 21. marta, u beogradskom Mikser Houseu (Karađorđeva 46.). Na promociji će pored Damira Urbana o albumu govoriti i rok kritičar Petar Janjatović i direktor izdavačke kuće Lampshade Media, Nikola Jovanović. Na beogradsku promociju albuma "Mamut" Damir Urban & 4 stižu nakon raspordatog koncerta u Domu sportova u Zagrebu, 21. februara.

 

Dugo očekivani nastup pred rasporodatom dvoranom oduševio je  repertoarom koji je obuhvatio sve faze njegove karijere, od Laufera do aktuelnog albuma. Prepoznatljivim intimnim delom programa i kratkim filmovima koji su pratili pojedine pesme, Urban je pokazao zašto je jedan od najcenjenijih muzičara, autora i rok protagonista u regionu.

Beogradska publika će imati priliku da uživa u njegovom nastupu prvog dana proleća, 21. marta, kada će Urban & 4 nastupiti u Mikser Houseu. Damir Urban, Marco Bradaschia, Sandi Bratonja, Saša Markovski i Luka Toman prvi put će izvesti i pesme sa aktuelnog albuma “Mamut”, sa kojeg su se već izdvojili singlovi “Sutra ćemo pričati” i “Priđi mi bliže”, a koji po reakcijama i mišljenju, kako kritike, tako i publike, spadaju u sam vrh svega što su Damir Urban i Četvorka stvorili do danas. U prilog u tome govore i tri nominacije i dve osvojene nagrade "Porin" na ovogodišnjoj dodeli.

<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..