Sreda 18. mart, 21h - Jules Verne je neobičan slučaj benda koji postoji tek nekoliko meseci i pravi svoje prve korake, a zvuči kao da je već obišao svet za osamdeset dana. Eva Zlatković, neobjašnjivo biće vilinskog porekla, svira gitaru, peva i stvara celi svet snenih i toplih harmonija koje se lako vezuju za srce slušaoca. Njen čisti, zvonki glas, ima moć da začara u trenutku.

 

Dejan Grahovac na bas gitari i Mlađa Radovanović na bubnjevima ruše granice žanrova. Iako su Evin glas i estetika bez dileme amerikana, ova dvojica izuzetnih muzičara sa istančanim gruvom i maštovitošću, daju bendu Jules Verne crossover dimenziju kakva se retko sreće i u svetskim razmerama - možda je takav spoj jazza, salse, fusiona, soula i koječega drugog sa alt countryjem do sada bio moguć jedino u graničnim slučajevima kao što su Lambchop, San Ilya ili Souled American. Pred nama je bend koji ima sve što je neophodno za sjajnu budućnost.

 

Bend K.A.F.C. (Keep away from children) je alternativni indie rock bend formiran 1997 god.  U pitanju je raznovrsna vokalno-instrumentalna muzika u kojoj dominira bogata bas linija, koju svira Milos Spasic.Uz dobar gruv i raznovrsnost ritmova koju pruza Milos Manic na bubnju, odredjenu harizmu i lepotu zvuka njihovoj muzici daju talentovani vocal Aleksandre Virovkic i sofisticirano energicna, zanimljiva gitara Gorana Ivancevica. KAFC neguje specifican muzicki izraz, koji se opisuje kao eklekticna mesavina melanholicne atmoshere i distorziranih gitara.


Cena karte 200 rsd

<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..