Koncerti i dogadjaji koji slave postojanje 50 godina Doma omladine ulaze u pravo ,,rock and roll leto ''. 25 jula u petak od 20 h održaće se besplatan koncert ispred Doma omladine na ,,Zidiću Milana Mladenovića'', nastupaju Beogradski bend ,,Vrane kamene''.

 

Nastupali su u većini dobro poznatih beogradskih r'n'r klubova poput Gun-a, Vrtoglavice, URMUS-a, Dangube, Blue moon-a, Žice, Kuglaša, a od skoro otpočela su i gostovanja po unutrašnjosti,  u pripremi su i gostovanja po regionu.
 
Vrane Kamene osim pevača i frontmena Aleksandra Pejičića, čine još i Miloš Denić - solo gitara, Marijana Jelić - ritam gitara, Nebojša Banaj - bas gitara i Aleksandar Todosijević - bubanj. Bez ikakve sumnje može se reći da su rasli slušajući Brejkerse i Majke, što često i sami naglašavaju, mada već uveliko imaju sopstveni muzički potpis koji se manifestuje u vidu sirovog zvuka protkanog beskompromisnim tekstom, kojim zadiru duboko u osobu koja se otvori za njihovo stvaralaštvo. Uskoro će promovisati i album ali do tada možete pogledati njihov aktuelni singl ,, Pet minuta pažnje''

<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..