Najnovija imena izvođača koji su potvrđeni na ovogodišnjem najzanimljivijem slavonskom festivalu su Brkovi, ESC Life i Ana Ćurčin. BRKOVI su zagrebački zafrkantski punk bend koji uvrnuto koketira sa folkom, a voli se nazivati i wellness bendom, štogod to značilo. Da emotivni stihovi na žestokoj svirci daju puno uspjeha, dokazuje činjenica da su proljetos rasprodali Malu dvoranu Doma sportova. Na Ferragosto Jamu 8 nastupaju na Piknik stageu!

 

ESC LIFE su podignuli puno prašine na regionalnoj indie sceni. Publiku su oduševili svojim nesvakidašnjim pristupom glazbi i objavili album ''Access All Areas'' na kojem se osjeća utjecaj alter/indieja devedesetih pa su tako svojim zaraznim riffovima i pamtljivim refrenima brzo pronašli svoje mjesto na underground sceni kojoj je do ovog trenutka nedostajalo dark popa pomiješanog sa punkom i new waveom.

 

Jedno od posljednjih imena koje će popuniti akustičnu Ferragosto pozornicu je i ANA ĆURČIN, kao predstavnica nove beogradske glazbene scene. Njena glazba može se opisati kao spoj indie-rocka i američkog folka, a stihovi na engleskom izrazivo su emotivni pojačani Aninim autentičnim i snažnim vokalom.

 

Ferragosto JAM 8 održava se od 5.-9. kolovoza na Orahovačkom jezeru, a ulaznice su dostupne u tri varijante:

 

☂ Festivalska/Piknik ulaznica - 95 / 125 kn
(ulaz na sve dane festivala, na sve stageve: Piknik stage, House of Pablo stage, D.J. (DobroJutro) stage, Izštekani stage, besplatan kamp u prostoru predviđenom za to, besplatna prijevoz od kolodvora do jezera i natrag)

 

☂ House of Pablo ulaznica - 40 / 50 kn
(uključuje ulaz na House of Pablo stage, besplatan kamp na prostoru predviđenom za to, besplatan prijevoz od kolodvora do jezera i natrag (u slučaju da ste došli vlakom)

 

☂ D.J. (DobroJutro) ulaznica - 30 / 40 kn
(ulaz na ulaz na DJ stage, besplatan kamp na prostoru predviđenom za to, besplatan prijevoz od kolodvora do jezera i natrag (u slučaju da ste došli vlakom)

 

U prodaju su puštene i fizičke festivalske ulaznice, a prodajna mjesta navodimo u nastavku teksta:

 

Fizičke:


- Zagreb: Dirty Old Shop
- Orahovica: Club Blues Orahovica
- Osijek: Club EXIT Osijek
- Rijeka: Dallas Music Shop Rijeka
- Kopricnica: kkc Pixel
- Đakovo: Vigor - House of good music
- Virovitica: Caffe-Disco Bar Štedna
- Vinkovci: Walkow
- Županja: Okac bar
- Slatina: Caffe Bar Prijašin II
- Slavonski Brod: Urban Caffe Mojster
- Požega: Tom Klub Požega
- Bjelovar i okolica: Nezavisna Udruga Mladih Ivanska

 

Ako baš želite fizičke ulaznice, a nijedno prodajno mjesto vam nije usput možete iz naručiti preko online storea Dirty Old Shopa

 

☆ Kupovinom ulaznice posjetitelj bezuvjetno prihvaća pravila ponašanja mjesta događaja i organizatora.

 

PRETPRODAJA:

 

Online:

 

www.entrio.hr/event/ferragosto-jam-8-2055 ili na Entrio prodajnim mjestima: www.entrio.hr/outlets



<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..