Zbog izuzetnog interesovanja, a na zahtev velikog broja fanova koji nisu stigli do 5. juna da obezbede svoju ulaznicu za ovogodišnju Exit Avanturu, omiljena akcija „4+1“, produžava se do 12. juna! Svi fanovi su dobili još dragocenih sedam dana da okupe ekipu za najbolji festivalski provod ovog leta, i da uz kupljene četiri ulaznice za Exit, Sea Dance ili celu Exit Avanturu, petu dobiju na poklon!

 

 

Četvorodnevne ulaznice za Exit, još prodaju se po promo ceni od 5.990 dinara, što je ušteda od 50% u odnosu na njihovu finalnu cenu, dok ulaznice za Sea Dance trenutno koštaju 4.990 dinara. Cela Exit Avantura, koja obuhvata oba festivala od Petrovaradina do Jaza, iznosi samo 6.990 dinara! Ulaznice za ovo veliko festivalsko letovanje, prodaju se u knjižarama Vulkan, lancu Corner Shop, i još preko 150 blagajni širom Srbije i regiona, ali i celog sveta putem onlajn kupovine na sajtu Gigstix.com.

Do Exit festivala ostalo je još samo mesec dana, a već desetine hiljada domaćih i inostranih posetilaca očekuju se u Novom Sadu i Budvi ovog leta. Tako će celu Exit Avanturu posetiti gosti iz više od 60 zemalja, sa čak šest kontinenata, iz Australije, Azije, Evrope, Afrike, te Severne i Južne Amerike! I prodaja dnevnih ulaznica beleži rekordan rast, a u duhu proslave 15. rođendana, Exit je obezbedio dodatni kontigent ulaznica po novoj promo ceni od samo 2.490 dinara, što je čak 35% popusta od njihove pune cene! Exit u stopu prati i Sea Dance na Jazu, gde je najveće interesovanje za istorijski nastup grupe The Prodigy u Crnoj Gori, 15. jula!


Najveće uzbuđenje pred Exit Avanturu počinje uz muzički spektakl decenije i koncert svetske pop ikone Robija Vilijamsa 17. juna na  beogradskom Ušću! Robi na ovoj turneji, prvi put ikad, izvodi svoje najveće hitove kao što su: „Angels“, „Feel“, „Millennium“, „Rock DJ“, „Road to Mandaley“, „No Regrets“, „Kids“, „Bodies“, „Candy“, „Tripping“, „Monsoon“, „Come Undone“, „Better Man“, „Supreme“, „She’s the One“ i mnoge druge.


Kapije Petrovaradinske tvrđave otvoriće se 9. jula, kada će fanovi iz celog sveta proslaviti 15. rođendan Exita, sve do svetski čuvenog zatvaranja Dance Arene u jutarnjim časovima, tada već 13. jula. Tokom četiri dana i noći, na Petrovaradinu nastupiće lista najaktuelnijih zvezda nove generacije, zajedno sa potvrđenim imenima, iz svih muzikih žanrova, ali i kontinenata. Na Exit dolaze Manu Chao, Motörhead, Faithless, Emeli Sandé, Hardwell, John Newman, Capital Cities, Clean Bandit, Tom Odell, Martin Garrix, Leftfield, Tale of Us, Adam Beyer, Chris Liebing, Eagles of Death Metal, Fear Factory, Zomboy, Roni Size Reprazent, Napalm Death, Octave One, Lola Marsh, 1000mods, Hladno pivo, Zoster, Rambo Amadeus, Artan Lili i brojni drugi!


Pravo festivalsko letovanje nastavlja se već od 15. jula, kada će se pored mora na budvanskoj plaži Jaz četiri dana i noći slaviti nagrada za Sea Dance, koji je aktuelni Najbolji evropski festival u kategoriji do 40.000 posetilaca po danu! Žurka na velikoj peščanoj plaži trajaće ove godine četiri dana i noći, sve do ranog jutra u nedelju 19. jula, a dolazak na Jaz potvrdili su The Prodigy, Rudimental, Roisin Murphy, Sigma, Gramatik, Wilkinson, James Zabiela, Noisia, Flight Facilities, Kim Ann Foxman, Bondax, Dubioza kolektiv, Soul Clap, FKJ, Odesza, Star Slinger PillowTalk,  TCTS i brojni drugi za ukupno više od 1.000 umetnika Exit Avanture na 30 festivalskih bina od Petrovaradina do Jaza!

 

Na sajtu Exittrip.org, mogu se naći paketi koji pored ulaznica i organizovanog prevoza, sadrže i smeštajne opcije od mesta u festivalskom kampu, pa do bogatog izbora apratmana i hotela u Novom Sadu i Budvi. Cene ovih paket aranžmana za pravo festivalsko letovanje, od 7. jula kada se otvara kamp Exita, pa sve do 20. jula, kada se zatvara Sea Dance kamp na Jazu, počinju već od 99 evra!

<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..