Popularni pop bend Lexington nastupio je početkom vikenda u hotelu Grand pred nekoliko hiljada, mahom mlađih ljudi, koji su prisustvovali četvrtoj po redu Ski opening Kopaonik manifestaciji. 15 hiljada gostiju željnih skijanja i dobre zabave, poprilično su ispunili kapacitete MK Mauntin Rizort kompleksa, a žurke koje se organizuju na svakih nekoliko časova, zadovoljile su i najzahtevnije goste.


Pored Leksington benda, u sklopu višednevne žurke „Šankanje“ zbog koje se preko beogradskog „Rapsodija“ na najlepšu srpsku planinu uputilo 3 hiljade mladih, nastupaju i Blah Blah bend, TDI ekipa i brojni drugi popularni izvođači.


Inače, ovogodišnju ski sezonu otvara najbolja srpska skijašica  Nevena Ignjatović, koja je ujedno zaštitno lice kompanija MK Mauntin Rizort i JP Skijališta Srbije, i promoter skijanja kod dece i omladine u Srbiji.


Iskusni skijaši imali su tokom vikenda priliku da se takmiče u ski & party slalomu by JEEP, a pobednici su odneli i vredne nagrade.


Domaćini otvaranja ovogodišnjeg Ski Opening Kopaonik bili su  Nikola Avram, direktor „Mauntin rizorta” i Dejan Ljevnaić direktor Skijališta Srbije koji očekuju da će ova sezona biti rekordna po posećenosti. Ako je suditi po startu, ljubitelje skijanja na Kopaoniku očekuje fenomenalna sezona.

<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..