U petak 29. novembra sarajevska grupa Zabranjeno Pušenje će održati u SKC-u tradicionalni koncert na Dan Republike nekadašnje Jugoslavije i pritom svirati stare hitove i promovisati novi album. Nakon koncerta svi koji žele da se druže i slikaju sa Sejom Sexonom i veselom ekipom iz Zabranjenog Pušenja pozvani su u klub Blue Moon gde će biti oficijelni after party, na kojem će se puštati najveći njihovi hitovi kao i muzika iz 80ih godina, zlatnog perioda domaćeg i YU roka.

 

Pored toga na bini će biti i poznati rok cover trio Kiza Bluza bend koji će svirati hitove iz tog perioda.

 

Blue Moon nastavlja serijal događaja pod nazivom Rok Domaćica koje su posvećene nekim domaćim grupama, a do sada je bilo nekoliko specijala o grupama EKV, Kud Idijoti i Goblini, Ovog puta veče je posvećeno legendama novog primitivizma i domaće scene grupi Zabranjeno pušenje te svi mogu očekivati da će čuti Zenicu Bluz, Hadžija ili bos, Pišonja i Žuga, Fikretu i mnoge druge nezaboravne pesme uz lično prisustvo članova benda.


Klub je otvoren od 22h, a Kiza Bluza bned će svirati svoj program od 23h, dok se dolazak članova benda Zbaranjeno pušenje očekuje negde posle ponoći nakon završenog koncerta.


Ulaz za sve one koji imaju ulaznicu za koncert biće besplatan, dok će za ostale biti 100 din.
Blue Moon, Zmaj Jovina 4 (50m od Knez Mihajlove u pasažu za Lotos bar)

<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..