Kreativna zajednica "No border" i Dom omladine Beograda sa ponosom predatavljaju koncert Zorana Predina koji će se održati u Velikoj ( bioskopskoj) sali Doma omladine (sa numerisanim sedećim mestima)  u četvrtak 26.12.2013. sa početkom u 20 časova. Gost koncerta biće proslavljeni glumac Sergej Trifunović.


Karte se nalaze u pretprodaji na blagajni Doma omladine i na svim Eventim prodajnim mestima po ceni od 1300 i 1500 dinara.


Evo kakvo je saopštenje povodom ovog svog  koncerta dao Zoran Predin: "Drage srodne duše! Pripremio sam kantautorski akustični koncert s naslovom ZORAN PREDIN - NA SVOJOJ STRANI, s kojim staroj i novoj publici predstavljam svoje najpoznatije pjesme kakve su se rodile. Gitara i glas. Koncert počinjem s onima, koje sam napisao za Lačni Franz, Praslovan, Adijo pamet, Ne mi dihat za ovratnik, pa nastavljam sa gypsy swing baladama Za šaku ljubavi, Vilenjak, O mladom studentu i udanjoj ženi, sve do Kose boje srebra i Rusvaja u kadi. Naravno, tu su i moje najave, crni humor, malo stand up zezanja.Gost na konceru biće Sergej Trifunović. Rezultat je zajednićko pevanje i dobro razpoloženje. Tako se kradu trenuci za sebe. Dobrodošli."

Evo i Linka za spot za novu pesmu Ti možeš smješkom




Kreativna zajednica "No border" i Dom omladine Beograda sa ponosom predatavljaju koncert Zorana Predina koji će se održati u Velikoj ( bioskopskoj) sali Doma omladine( sa numerisanim sedećim mestima)  u četvrtak 26.12.2013. sa početkom u 20 časova. Gost koncerta biće proslavljeni glumac Sergej Trifunović.

Karte se nalaze u pretprodaji na blagajni Doma omladine i na svim Eventim prodajnim mestima po ceni od 1300 i 1500 dinara.

Evo kakvo je saopštenje povodom ovog svog  koncerta dao Zoran Predin:

"Drage srodne duše! Pripremio sam kantautorski akustični koncert s naslovom ZORAN PREDIN - NA SVOJOJ STRANI, s kojim staroj i novoj publici predstavljam svoje najpoznatije pjesme kakve su se rodile. Gitara i glas. Koncert počinjem s onima, koje sam napisao za Lačni Franz, Praslovan, Adijo pamet, Ne mi dihat za ovratnik, pa nastavljam sa gypsy swing baladama Za šaku ljubavi, Vilenjak, O mladom studentu i udanjoj ženi, sve do Kose boje srebra i Rusvaja u kadi. Naravno, tu su i moje najave, crni humor, malo stand up zezanja.Gost na konceru biće Sergej Trifunović. Rezultat je zajednićko pevanje i dobro razpoloženje. Tako se kradu trenuci za sebe. Dobrodošli."

 

Evo i Linka za spot za novu pesmu "Ti možeš smješkom" 

 

http://www.youtube.com/watch?v=JpwpDNg4QhY

 

<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..